Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Vodafone vélemények
Értékelés: 3.17 - 401 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%193 darabdb
32.64%63 darabdb
15.03%29 darabdb
9.84%19 darabdb
10.36%20 darabdb
32.12%62 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.68 - 398 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.33 - 397 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Vodafone-ról

206 vélemény 21 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 17 18 19 20 21

SERGIO
V Múlt szerda, 21:50

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
max a tarifacsomagom

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
kirugnám az összes informatikust,az összes panaszügyintézőt,olyanok mint a POSTA,a MÁV. kÖZVETLEN KONTAKT A VEZÉRIGYZGATÓVAL

Hálózat
Ügyintézés

Sz. J.
V Múlt kedd, 10:25

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Jó lefedettség (nézzétek meg Németországot...), elfogadható árak (ingyen sehol semmi nem lesz, vagy az olyan is). Az applikáción valóban van mit fejleszteni, de haladnak. Ügyfélszolit nem hívom, nem tudom, milyenek. Az üzletekben eddig mindig jófej ügyintézőkkel találkoztam és mindent megoldottak. Ha lesz vezetékesük is, azt is tőlük fogom venni.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Vodafone app

Hálózat
Ügyintézés

ócska voda!
2019.06.10. 19:49

Mit szeretsz a Vodafone-ban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ócska egy szolgáltató,minden téren!

Hálózat
Ügyintézés

NandorX
V 2019.05.21. 07:59

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Flotta havidíjas csomagokat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A telefonos ügyfélszolgálat itt a legrosszabb. Nem értik meg a problémákat, és ők nem tudnak semmit tenni mondjuk egy tulajdonosváltásnál. Jobban kéne őket képezni vagy kirúgni arról az osztályról néhányakat. Maglódi nyaraló vasutállomásoknál pedig szakadozik az internet.

Hálózat
Ügyintézés

Attila
T 2019.04.30. 15:08

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit. Ajánlani senkinek sem.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telefon rendelése online (rejtett információk csak a rendelés után emailben)go elöfizetésel két évre átvételkor fizetendő összeg három ezer forint!!! Erre másnap jön az email hogy a három ezren kívül még plusz kilencezer átvételkor!! Ez most mi??!!?? Hitelképpeség vizsgálat?ki,kik,miért, kit kérdeztek meg vagy mi alapján egyáltalán.Hát egy hatalmas taps!!Átbaszni mindenkit az megy!! Értékelés egy hatalmas NULLA

Hálózat
Ügyintézés

Soha többé Vodafone
T 2019.04.27. 21:57

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit. Minősíthetetlenül rossz net, állandóan szakadozó telefon vonal, többszöri hibajelzés ellenére változatlanul gyenge szolgáltatás. Rémesen gyenge színvonal. Legszívesebben nullát adnék. Alig vártam, hogy megszabaduljak. Függetlenítés során szaküzletben: "Nekünk nem kötelességünk, hogy segítsünk." A függetlenítésről szóló levelük nem egyértelmű, ugyanakkor még a Vodafone ügyintézők sem értenek egyet abban, hogy kell érteni, különbözőképpen értelmezik azt, de az ügyféltől elvárják, hogy hibátlanul, elsőre, segítségül nélkül függetlenítsen, ellenkező esetben pénzért végzik el a szervízben.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmi. Mindenen. Alapvetően az ügyintézőknek meg kellene tanítani, hogy szolgáltatás végeznek és nem szívességet nyújtanak az ügyfélnek. Legalábbis az Allee Vodafone színvonala mélyrepülésben van.

Hálózat
Ügyintézés

Perák Gergő
V 2019.04.20. 22:27

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Hogy gyorsan 2-3 nap alatt tudtam kártyásról váltani havidíjasra. Valamint hogy Korlátlanul tudok netezni, telefonálni, SMS/MMS-ni az Egész EU-ban illetve itthon is.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin.

Hálózat
Ügyintézés

Árpád
V 2019.03.15. 18:36

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Lefedettséget, ügyintézést, árakat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Korlátlan net csomagot 5000-ért!

Hálózat
Ügyintézés

vodafuj!!!
2019.03.13. 00:42

Mit szeretsz a Vodafone-ban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Előleg befizetés. Egy havidíj befizetés. Plusz havidíj. Plusz törlesztőrészlet. Plusz két év rabsàg. Tudod mikor majd ha piros hó esik. Írd alà a hűséget,de csak 2 évre lehet. Utàna leszarunk hogy mikor milyen a szolgàltatàs minősége. Csak fizess a többi nem érdekel minket.Mert a 2 évet alàírtad addig azt csinàlunk veled amit mi akarunk.

Hálózat
Ügyintézés

Seres Andràs
V 2019.03.09. 08:43

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
A dij csomagomat,max

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hònapok òta képtelenek megoldani hogy legalàbb !! naprakészen làssam a lebeszélhetésem egyenlegét.Milyen iformatikusok dolgoznak a cégnél???Szànalmas!Egy van,a sürü elnézéskérés,hònapok ota?Hosszabbítsak?

Hálózat
Ügyintézés