Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Vodafone vélemények
Értékelés: 3.23 - 377 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%179 darabdb
32.96%59 darabdb
15.64%28 darabdb
10.61%19 darabdb
11.17%20 darabdb
29.61%53 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.73 - 374 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.39 - 372 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Vodafone-ról

188 vélemény 19 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 15 16 17 18 19

Szőke Ferwnc
2018.12.20. 10:31

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Egy szar házi nyereszkedo rohadék banda. Csak azt sajnálom, hogy nem tudom ezt a véleményem az egész ország elé tárni. Ott vernek át ahol csak tudnak. Ha teheted ne légy vodafonos. Ja semmit nem szeretek

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A készülékek tizezrekkel drágábbak mint máshol. Kedvezményeket tüntetik fel a jóval magasabb arakat a piaci araketol. Ha reklamalsz akkor még kotberrel meg mindennel fenyegetnek. Azt a kedvezményt sem kapod ami járna. Ja tanács. Ha nincs husegidod és telefont akarsz venni és maradni akarsz ezeknél a szar oknál akkor femyegesd meg őket hogy máshova mész akkor pillanatok alatt kedvesek lesznek.

Hálózat
Ügyintézés

Fuck....
Vodafone
2018.12.15. 11:04

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Retkes tudatlan patkány férgek vagytok. Szorult volna anyátokba a fejetek.

Hálózat
Ügyintézés

Kaposvári
Vodafone
2018.12.14. 12:44

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Többnyire megbízhatóan működő hálózat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A személyes ügyfélszolgálat során udvariatlanok és tájékozatlanok. Szerződés felmondás esetén szinte agresszívek és ellenségesek.

Hálózat
Ügyintézés

VÁNDOR
2018.11.29. 20:52

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Bármely ügyfélszolgálat udvarias. Európát járom(kamion) mindenholjó a lefedettség. Bár ez technika (elsősorban telefon függő!!!!) A sok panaszkodónak mondanám, hogy Magyarországon sokkal jobb a 4G mint máshol egyes területeken!!! Merem ajánlani!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kamionosként (sokat vagyok Magyarországon kívül) a 4 havi átlag!

Hálózat
Ügyintézés

PANCSER BANDA!
2018.11.29. 19:30

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
SEMMÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mi a qrva anyátoknak kell adategyeztetni mikor nem rég vettem a SIM kártyát?! Elvileg mikor aktiváltam azt a qrva SIM kártyát az adatok a rendszerbe bekerültek. Akkor minek küldözgettek SMS-t hogy csináljam meg az adataegyeztetést?! Ennyire tudatlan mocskos faxom banda a vodafone,vagy mi a rák van a beletekbe puhanyjatok szét! Nem régi a SIM kártyaaaaaaaaaaaaaa akkkkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooorrrrrrrrrr mineeeeeeekkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeellllllllllllllll adatoooooooooooottttttttt egyeztetnííííííííííííííííííííííííííííííííí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi lenne ha odafigyelnétek nem pedig az ügyfeleket szivatnátok ilyen mocskos alapvető dolgokkal amiről az előfizető nem tehet hogy ti pancser semmirevaló tudatlanok vagytok. Vagy a rendszerteteket dobjátok bele a DUNÁBA ÉS TAKARODJATOK KI AZ ORSZÁGBÓL MERT SEMMIRE NEM VAGYTOK JÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Fars vodafone
2018.11.17. 14:42

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
A jól betanult sablonos szöveg. Hálózatunkat folyamatosan fejlesztjük! Csak megne szakadjatok a nagy fejlesztésekbe! PUSZTULATBA VELÜK!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Évek óta elavult feltöltőkártyás csomagok,semmi fejlesztés meg a 19 Ft-ra fényezik magukat. Hálózat gyalázatosan szar, undorító egy társaság. Senkinek sem ajánlom, mert úgy szar ahogy van.

Hálózat
Ügyintézés

fecó
Vodafone
2018.11.17. 12:00

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mert,úgy rossz ahogy van!Csak,pénzlehúzásról szól az egész szolgáltatásuk!Meg az ingyenes sms-ekért is lehúznak!

Hálózat
Ügyintézés

Mama Gésa
Vodafone
2018.11.14. 15:42

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit. A sok éves hűség után elmegyek másik szolgáltatóhoz.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kb. 8 hónapja rossz vagy nincs térerő 2 G, 3G 4G-nek. Mini Bázis plusszal van, de annak csak 40 m2 a hatósugara. Veszprémtől 8 km-re lakom és 2018-at írunk.

Hálózat
Ügyintézés

guest
Telenor
2018.11.13. 16:41

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit, még szerecse, hogy csak másodlagos telefonban használatos... Ügyintézés 0

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mindenen

Hálózat
Ügyintézés

Kiss Boldizsár
Vodafone
2018.11.08. 18:45

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
SEMMIT

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
KÉSZ ÁRVERÉS AZ EGÉSZ; NEM TÁJÉKOZTATJÁK MEGFELELŐEN AZ ÜGYFELEKET,INKÁBB ÁTVERIK ŐKET.

Hálózat
Ügyintézés