Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

UPC Mobil vélemények
Értékelés: 2.23 - 150 vélemény

Írj véleményt a UPC-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a UPC-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%100 darabdb
16%16 darabdb
7%7 darabdb
6%6 darabdb
7%7 darabdb
64%64 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.37 - 139 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.43 - 143 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a UPC-ról

110 vélemény 11 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 7 8 9 10 11

Licsi
UPC Mobil
Tegnap, 19:11

Mit szeretsz a UPC-ben?
Azért az ügyfélszolgálat nem annyira rossz.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A mobilnet gyakorlatilag használhatatlan, hiába korlátlan, Budapesten belül sincs 4g, folyton leszakad, percekig nem csatlakozik. Vidéken még rosszabb.. Nagyon romlik a kábeles hálózat minősége is.

Hálózat
Ügyintézés

Dancsó Dániel kiraj
UPC Mobil
2019.01.04. 22:02

Mit szeretsz a UPC-ben?
Rugalmasságot.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A KIBASZOTT INTERNETEN! MERT NINCSEN!

Hálózat
Ügyintézés

Mária
UPC Mobil
2019.01.03. 11:50

Mit szeretsz a UPC-ben?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hiányzó tv csatornák a fizetett csomaghoz képest, többet nincs net mint van, és persze ilyenkor telefon sincs. A hálózatuk ugy rossz ahogy van. Talán kellene a fejlesztésekre is pénzt forditani nemcsak beszedni a nem olcsó szolgáltatás diját.

Hálózat
Ügyintézés

Ancsi
UPC Mobil
2018.12.31. 01:08

Mit szeretsz a UPC-ben?
Azt fogom szeretni a upc-ben, ha végre megszabadulok tőle.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmilyen szolgáltatás nem működik.A net olyan, mint a 80-as években.A médiabox napi 1 óra használat alatt 10x lefagy, felvételet nem rögzít, vagy ha mégis, akkor le már nem játszik..de a legjobb, mikor minden elvileg rögzített műsort magától töröl. Aki teheti, meneküljön a upc-től!

Hálózat
Ügyintézés

Cisco
2018.12.25. 08:03

Mit szeretsz a UPC-ben?
Azt, hogy ha nincs ebbe a kurva kisvárosban digi, akkor választhatok szar és szar közül. Azok közül pedig még a UPC A LEGJOBB SZAR.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mostanában rententően megbízhatatlan nagy kalap szar lett. Hiába töltök le olykor komoly 50 mb/s-el, amikor 24/7-ből inkább nem is nyilatkozom mekkora kupac fos a 99,99% rendelkezésre állás. Lassan megérjük azt az időt amikor ezek visszafejlődnek. A fos modemjeivel időről időre egyre szarabbak lesznek az az évekhez mérve. Csakis sajátroutert ezeket a fosokat nem is értem hogy gondolták komolyan

Hálózat
Ügyintézés

Gulyás Imre
UPC Mobil
2018.12.24. 08:52

Mit szeretsz a UPC-ben?
Már semmit!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyfélszolgálat használhatatlan. HD adások akadnak. Az új mediaboxot naponta kell újraindítani. Hetente fél nap szolgáltatáskiesés. Műsorvisszanézés 4 hónap alatt 3 alkalommal sikerült. Min változtatnék? Az egész szolgáltatáson egy másik szolgáltatóval.

Hálózat
Ügyintézés

Vajda Dávid
UPC Mobil
2018.12.22. 19:52

Mit szeretsz a UPC-ben?
mit szeretek semmit!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
az egész hogy ez még itt van Magyarosrzágon, a többivel egyetemben, ezek semmit nem szolgáltatnak, másik hímo ügyfélszolgálatot kinyomják vagy baszik felvenni

Hálózat
Ügyintézés

bugo csiga
UPC Mobil
2018.12.22. 18:04

Mit szeretsz a UPC-ben?
Semmit! Gyenge szolgáltatás méregdrágán.Csomagokat ajánlanak,amit a későbbiekben nem teljesítenek,pedig már a szerződés is megküldik neten!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nézhetetlen csatornák tömege!

Hálózat
Ügyintézés

Kovács Józsi
UPC Mobil
2018.12.20. 23:44

Mit szeretsz a UPC-ben?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Róz Rózsa
UPC Mobil
2018.12.14. 15:27

Mit szeretsz a UPC-ben?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az egész céget elégetni, bebetonozni...

Hálózat
Ügyintézés