Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.84 - 396 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%204 darabdb
23.04%47 darabdb
9.31%19 darabdb
14.71%30 darabdb
14.71%30 darabdb
38.24%78 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.4 - 394 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.05 - 388 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

78 vélemény 8 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8

viktor
T 2017.03.29. 14:11

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A 4g egy kalap fos... Csak visszafelé fejlődik minden...

Hálózat
Ügyintézés

László
2017.03.28. 16:46

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem szeretem, de ez van.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Állandó zaklatás részükről, hiába nem engedélyezem, azt, hogy ne keressenek semmilyen üzleti dologgal tojnak rá.Térerő? Salgótarjánban van olyan hely ahol csak a Telenor nem működik. Mit lehet az ilyen cégen szeretni?

Hálózat
Ügyintézés

nokedli
2017.03.28. 16:41

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága!!!!!! Ha véletlenül egyik hónapodban egy magasabb számlát csinálsz utána ugyan olyan mértékű számlák jönnek,hiába nem is használod!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Báthory Zsolt
T 2017.03.28. 12:35

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rendkívül drága, a havi net keretem hirtelen elfogy annak ellenére hogy munkahelyemen wifi van és itthon is... Érdekes módon amelyik előfizetésem hűsége lejárt ott a havi kiszámlázások kevesebbek , ellenben ahol még egy évem van ott irreálisan sok! Még régi előfizetéseim vannak (2db/ páromé egyik), múszály nekik a lassítot netet biztosítani, ez annyira zavarja őket hogy sokszor zaklatnak a bugyuta ajánlatokkal még ugy is hogy ügyfélszolgálaton külön kértem hogy NE! :( Sajnos annak ellenére hogy a hungária krt-on lakom csak t-com van, ezért a UPC mobilszolgáltatás sem elérhető számomra - illetve túl sokért - , tudomásom szerint elfogadható áron csak ott van korlátlan internet...

Hálózat
Ügyintézés

aty1234
T 2017.03.28. 11:53

Mit szeretsz a Telenorban?
Személyes ügyintézésnél folyamatosan a képembe hazudtak az ügyfélszolgálatosok, egyáltalán nem a probléma megoldáson dolgoztak, hanem a hazudozással újakat állítottak elő. Pl.: áremelésnél, egyoldalú szerződésmódosításnál nem teljesítették egyszer sem kötelezettségeiket. A sajtóból értesültem! Ennyit ér egy egy milliót befizető ügyfél? Nem fogok ügyvédhez járkálni és Békéltető Testülethez sem fordulok egy igazoltan rosszhiszemű eljárási gyakorlatot követő céggel szemben. Van egyszerűbb út: a szerződés felmondása.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
2015-16-ban már nem tudtam úgy ügyet intézni, hogy egyszer is igazat mondtak volna az unatkozó alkalmazottak. Mindegy volt, melyik üzletükbe mentem. A vége az lett, hogy 4 év után fel kellett mondanom az előfizetésem, mert csak árat emelni tudtak, a nyújtott szolgáltatás pedig semmire nem volt már elég. Pl. mire elég egy 4 évvel ezelőtti adatkeret? Pláne LTE hálózaton? És mi lett ugyanazon adatmennyiségen drágább? Ez egy vicc...

Hálózat
Ügyintézés

egy ügyfél
T 2017.03.27. 20:34

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmi

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem ügyfélbarát,drága megpróbálja az ügyfeleket átvágni az ingyenesnek mondott szolgáltatásaival az akkor sem volt igaz amikor leírták .Az ügyfelek pénzére utaznak aki bedől azt jól lehúzzák.

Hálózat
Ügyintézés

K. András
V 2017.03.27. 18:34

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt, hogy már nem vagyok az ügyfele.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyfélszolgálat soha nem válaszol a feltett kérdésre, csak mellébeszél. Számhordozásnál nem küldték el az utolsó számlát, hanem egyszer csak elkezdtek fenyegetőzni, hogy mi lesz, ha nem fizetek. Végül fizetni kényszerültem, úgy hogy számlát soha nem kaptam. Ügyfélmegtartásban is szarok. Kerüld el messzire!

Hálózat
Ügyintézés

Kovács Anna
V 2017.03.13. 16:57

Mit szeretsz a Telenorban?
Gyűlölöm! 12 ezres havi számlákat perkáltam és a végén még hasbarúgnak egy 10ezressel elköszönésképp! Annyira mérges vagyok rájuk! Nagyon! Elképesztően! Full kamu az egész, azt mondják hogy ingyen net van.. persze rászámolnak 1200ftokat havonta, meg ingyen hívhatod a telenoros barátaid... engedd el... ingyen? tudod mikor ingyen.. Hűséget akarsz kötni velük? Akkor úgy számolja hogy az neked 2 évre min 300 ezer ft lesz. Nem hiszel nekem? Biztos azért háborgok mert nem csesszerintettek át..

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés