Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.83 - 399 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%207 darabdb
22.71%47 darabdb
9.18%19 darabdb
14.49%30 darabdb
14.98%31 darabdb
38.65%80 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.38 - 397 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.04 - 391 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

80 vélemény 8 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8

Géresi Zsolt
T 2017.03.31. 11:26

Mit szeretsz a Telenorban?
Aránylag van térerő amerre járok.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Jó pár hónapja felhívtak hogy lenne lehetőségem olcsóbb tarifára váltani,(ez akkor kb.4-5 ezer forint körül volt) azt mondták hogy ezzel az új csomaggal nem lesz csak 3-4 ezer forint között.) Lehet hozzá kérni új telefont is,egyszeri (azt hiszem 3000 forint) megfizetéssel! Elfogadtam és választottam egy egyszerű és olcsó telefont,azóta rendszeresen 10000 Ft.körüli a telefon számlám! Reklamáltam de semmi! Váltani nem tudok,mert a hűségnyilatkozat miatt nem lehet! De amint le telik szolgáltatót váltok!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Undor a telenortól
2017.03.31. 11:04

Mit szeretsz a Telenorban?
Egy mocskos gazember tolvajcsapat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem tetszik az uralkodássuk, Takarodjanak Magyarorszából.

Hálózat
Ügyintézés

Száraz Ágnes
2017.03.30. 19:30

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
drága a beszélgetés, a kártyás feltöltőknek

Hálózat
Ügyintézés

Borsos József.
T 2017.03.30. 13:58

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit,megakarok szabadulni tőlük.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mert nincs bank számlám a sárga csekkre felszámol 1000.ft-ot.

Hálózat
Ügyintézés

Almási Gyula
T 2017.03.30. 13:30

Mit szeretsz a Telenorban?
Olyan nincs

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Gátlástalanok, 2010.és 2011.-es lezárt ügyeket 5év eltelte után ismét elöásnak jogtalanul, hol ott annak idején éppen ők igazolták, hogy a számlák rendezettek.

Hálózat
Ügyintézés

Gábriel Attila, Salgótarján
T 2017.03.30. 13:09

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Félrevezettek a MyMinut -ra való átállásnál. A salgótarjáni üzletükben az előadó közölte, csak akkor állhatok át ha egy másik szolgáltató / Telekom,Vodafon / számát átviszem a Telenorhoz. Vagy nem ért a munkájához az előadó vagy ????????? Ezt egyébként a budapesti ügyfélszolgálat meg is cáfolta,simán át lehet állni a MyMinut-ra.

Hálózat
Ügyintézés

Kis Jakab
T 2017.03.30. 08:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit 20 ėv után most hagyom ott őket.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Azt csinálnak a rėgi ügyfellekkel amit akarnak.

Hálózat
Ügyintézés

papa1
T 2017.03.30. 07:15

Mit szeretsz a Telenorban?
0

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
0

Hálózat
Ügyintézés

László
T 2017.03.30. 02:02

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt talán, hogy van telefonos hálózat, ha még internetes nincs is.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1: Az internetes lefedettség lehet, hogy kitűnő a nagyvárosokban, de vidéken ez nagyon hézagos. 2: Garanciális javításra vittem be a telefonomat. Kereken egy óra várakozás után közölte a hölgy, hogy adatkábel és töltő nélkül nem javítják a telefont. Ami persze nem volt nálam így csaknem egy év elteltével. Azt persze nem zavarja a Telenort, hogy a jótállási feltételek között nem szerepel ilyen kitétel. 3: Egy aláírt szerződés után megterhelték a számlámat néhány ezer forinttal, internethozzáférés címszóval. Egy hónap, tucatnyi hívás, és a fogyasztóvédelem kellett, hogy felfogják, hogy a szerződésben nem szerepel ilyen. Ez a három pont éppen elég, hogy minél messzebb elkerüljem ezt az ügyfélbarátmentes szolgáltatót.

Hálózat
Ügyintézés

Kezdettől Telenoros
T 2017.03.29. 17:12

Mit szeretsz a Telenorban?
nincs mit :(

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A 4G az csak 3G! Az ügyfélszolgálatuknál egy bő órát vártam, mire sorrakerültem. A számlázási rendszerük átláthatalan!

Hálózat
Ügyintézés