Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.84 - 396 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%204 darabdb
23.04%47 darabdb
9.31%19 darabdb
14.71%30 darabdb
14.71%30 darabdb
38.24%78 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.4 - 394 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.05 - 388 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

232 vélemény 24 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 20 21 22 23 24

Zsolt
T 2018.10.11. 10:02

Mit szeretsz a Telenorban?
Régen jobb volt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Közel 20 évig voltam előfizető, de már nagyon barátságtalan az ügyintézés, és nem is jó minőségűek a szolgáltatások, és árban is vannak sokkal jobb megoldások. Sajnos számhordozással megválunk egymástól. :-(

Hálózat
Ügyintézés

ferenc.szabados51@gmail.com
T 2018.10.09. 10:27

Mit szeretsz a Telenorban?
Elég régóta Telenoros vagyok de nagyon gondolkodom hogy váltok

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan, más szolgáltatóval rossz a kapcsolat, A hálózat nagyon rossz , az ügyfélel való kapcsolat rossz .

Hálózat
Ügyintézés

Eleonóra
2018.10.04. 18:46

Mit szeretsz a Telenorban?
18 évig elégedett voltam.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1.5 éve új helyre költözzem. Kritikán aluli. Nincs lefedettség. Még a 2G sem működik. Szaggat. A 4G felejtős. Nincs hálózat fejlesztés. Ahogy lehet szolgáltatót váltok.

Hálózat
Ügyintézés

Szolgáltatóváltás
2018.10.03. 12:16

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt, hogy elpártoltam tőlük.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Beltéri lefedettség nagyvárosban kritikán aluli. Megfelelő térerő esetén is megszakad a vonal. Szaggatott hangfoszlányok állandóan. Hol jó az a hálózat, amelyik eldobja a hívásokat? Lekezelő szakmai hozzáállás. Éppen csak nem küldtek más éghajlatra levelükkel. Végül megoldódott a gondom szolgáltató váltással. Köszönöm a segítséget Telenor.

Hálózat
Ügyintézés

Ügyfél ellenes Telenor
2018.10.01. 20:46

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Péter
T 2018.10.01. 15:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Általában gyors net. Jó lefedettség. Megfelelő árak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telefonálásnál vidéken nagyon sokszor ledob 2G-re és nem lehet internetezni közben. Nincs Voice over LTE. Néha 4-6 Mbit közötti 4G sebesség, ilyenkor 3G-re átkapcsolva gyorsabb.

Hálózat
Ügyintézés

Vörös István
T 2018.09.30. 21:58

Mit szeretsz a Telenorban?
Egyszóval, mindent!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs olyan

Hálózat
Ügyintézés

György
T 2018.09.21. 07:20

Mit szeretsz a Telenorban?
Azért váltottam , mert olcsó volt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózat gyalázatos, állandóan megszakadnak a hívások, főleg a reggeli első beérkező hívások alkalmával. Internet lefedettsége kritikán aluli, ahogy lehet visszamegyek a régi szolgáltatóhoz.

Hálózat
Ügyintézés

Pusztul el Telenor !!!!!!!!!!
2018.09.18. 16:40

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

egy szomorú előfizető
2018.09.07. 17:02

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nagyon rossz a térerő. A vecsési partner üzlet, semmit nem ér. Háromszor mentem vissza hozzájuk, készülék vásárlás céljából, mivel nem volt az üzletben a kiszemelt készülék. Megígérték, hogy a maglódi partner üzletükből hoznak készüléket. A megbeszélt időre vissza mentem az üzletbe, hát elfelejtették! Persze telefonon lehetetlen az üzletet elérni, de ők már nem hívják fel az ügyfelet. Nulla kommunikáció a részükről a 21. században.

Hálózat
Ügyintézés