Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.81 - 408 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%213 darabdb
22.07%47 darabdb
9.39%20 darabdb
14.08%30 darabdb
14.55%31 darabdb
39.91%85 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.37 - 406 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.01 - 400 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

85 vélemény 9 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

M3GGa
T 2017.09.04. 09:46

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-Értelmetlenűl eltűnő adategyenleg. -Rákérdezés nélküli net aktiválás. -Ne az utolsó pillanatban értesítsenek, hogy elfogyott a havi keret. - Olcsóbb internet, olcsobb percdij. -Legyen kicsit baratsagosabb.

Hálózat
Ügyintézés

Csontos István
T 2017.08.21. 12:45

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt,hogy bunkók.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Azon, hogy HÜLYÉK.

Hálózat
Ügyintézés

nincs név
T 2017.07.29. 07:49

Mit szeretsz a Telenorban?
semit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
árak

Hálózat
Ügyintézés

nagyi
2017.07.03. 16:23

Mit szeretsz a Telenorban?
Nincs alkalmam megismerni

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A mai napon az itt közölt telefonszámon Bonyhádon nem kapcsolhatók /30/ hívás kísérlete után.

Hálózat
Ügyintézés

Elégedetlen Vevő
T 2017.06.27. 10:36

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
csalódtam bennük, alig várom, hogy leteljen a hűség.............tudatlan, flegma ügyintézők

Hálózat
Ügyintézés

Ilona
T 2017.06.18. 15:46

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Még fél év és megszabadulok tőlük. 2 év hűségidőt sose kössetek velük.

Hálózat
Ügyintézés

Gergő
T 2017.05.26. 10:22

Mit szeretsz a Telenorban?
hogy lecserélem

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Akármelyik irányba átléptem a határt a térerőm azonnal nulla lett. Erről többször panaszkodtam benn az ügyfélszolgálatnál és kaptam új telefont, új kártyát és ígéreteket, de soha nem változott. Egyszer nem tudtam használni a készülékem külföldön. Azóta el is költözött a cég Szombathelyről, szóval utaznom kéne ha bármit el akarok intézni.

Hálózat
Ügyintézés

Varga Zoltán
T 2017.05.24. 11:49

Mit szeretsz a Telenorban?
Sajnos már SEMMIT!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szinte mindenen! De főleg az ügyintézésen.

Hálózat
Ügyintézés

Lilla
V 2017.05.22. 09:04

Mit szeretsz a Telenorban?
azt, hogy minden agyoniskolázott cig**nyt felvesznek ügyintézőnek

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hát nagyon nem tetszett, mikor szó nélkül, mindenféle figyelmeztetés nélkül letiltották az előfizetéses számomat egyik napról a másikra, mindenféle figyelmeztetés nélkül. egy SMS-t voltak képesek küldeni. Mikor személyesen bementem érdeklődni, hogy miért tették nem tudtak válasszal szolgálni. A számot már nem lehetett visszaállítani, pedig évek óta ugyanaz volt a telefon számom. A munkahelyemen mondhatom nem örültek, hogy nem tudnak utolérni, ezért minél hamarabb kellett egy új SIM kártya. Nem volt nálam az adókártyám, ezért kénytelen voltam feltöltőkártyásat vásárolni. A napokban szerettem volna feltölteni az Alleeban, de egyszerűen nem jutottam sorra. Sorszámot kaptam (452-es) nem hívtak oda a pulthoz, hanem a 453-mas következett, majd még 5 embert hívtak utánam, akik mind az érkezésem után jöttek be az üzletbe. Negyed órát vártam, majd összegyűrtem a kapott papírt és kidobtam a sim kártyámat a legközelebbi kukába. ennyit értek meg egy rakás sz**rt

Hálózat
Ügyintézés

H.H ILONA
T 2017.04.22. 19:31

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit!! Nagyon tudom erősíteni, pl Béla M ,István és még sok hozzá szólónak véleményét !! Én is bementem a csőbe édesanyám 150 km lakik 82 éves nincs net és nincs olyan újságos ahol tudná fizetni 8 ezer helyett már 12 ezer ft fizet. és a tájékoztatás 0! Sorolhatnám de felesleges kész ÁTVERÉS az ügyfél addig jó amíg a szerződést aláírta és soha viszont látásra!!!Na és a családi csomagról már nem is beszélnék , részletes számlát kértem és olyan számok szerepeltek ami a családi csomagunkban amihez semmi közünk nincs !! Ez hogyan lehetséges??. Nagyon érdekes történetek vannak. Soha többé nem szeretnék velük üzletelni de még kénytelen vagyok a szerződés miatt SAJNOS.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés