Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.84 - 396 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%204 darabdb
23.04%47 darabdb
9.31%19 darabdb
14.71%30 darabdb
14.71%30 darabdb
38.24%78 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.4 - 394 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.05 - 388 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

78 vélemény 8 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8

Varga Zoltán
T 2017.05.24. 11:49

Mit szeretsz a Telenorban?
Sajnos már SEMMIT!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szinte mindenen! De főleg az ügyintézésen.

Hálózat
Ügyintézés

Lilla
V 2017.05.22. 09:04

Mit szeretsz a Telenorban?
azt, hogy minden agyoniskolázott cig**nyt felvesznek ügyintézőnek

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hát nagyon nem tetszett, mikor szó nélkül, mindenféle figyelmeztetés nélkül letiltották az előfizetéses számomat egyik napról a másikra, mindenféle figyelmeztetés nélkül. egy SMS-t voltak képesek küldeni. Mikor személyesen bementem érdeklődni, hogy miért tették nem tudtak válasszal szolgálni. A számot már nem lehetett visszaállítani, pedig évek óta ugyanaz volt a telefon számom. A munkahelyemen mondhatom nem örültek, hogy nem tudnak utolérni, ezért minél hamarabb kellett egy új SIM kártya. Nem volt nálam az adókártyám, ezért kénytelen voltam feltöltőkártyásat vásárolni. A napokban szerettem volna feltölteni az Alleeban, de egyszerűen nem jutottam sorra. Sorszámot kaptam (452-es) nem hívtak oda a pulthoz, hanem a 453-mas következett, majd még 5 embert hívtak utánam, akik mind az érkezésem után jöttek be az üzletbe. Negyed órát vártam, majd összegyűrtem a kapott papírt és kidobtam a sim kártyámat a legközelebbi kukába. ennyit értek meg egy rakás sz**rt

Hálózat
Ügyintézés

H.H ILONA
T 2017.04.22. 19:31

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit!! Nagyon tudom erősíteni, pl Béla M ,István és még sok hozzá szólónak véleményét !! Én is bementem a csőbe édesanyám 150 km lakik 82 éves nincs net és nincs olyan újságos ahol tudná fizetni 8 ezer helyett már 12 ezer ft fizet. és a tájékoztatás 0! Sorolhatnám de felesleges kész ÁTVERÉS az ügyfél addig jó amíg a szerződést aláírta és soha viszont látásra!!!Na és a családi csomagról már nem is beszélnék , részletes számlát kértem és olyan számok szerepeltek ami a családi csomagunkban amihez semmi közünk nincs !! Ez hogyan lehetséges??. Nagyon érdekes történetek vannak. Soha többé nem szeretnék velük üzletelni de még kénytelen vagyok a szerződés miatt SAJNOS.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Gábor
2017.04.22. 11:57

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt szerettem benne a legjobban, hogy többször is félretájékoztattak, és ők maguk sincsenek tisztában a saját szolgáltatásaikkal. A nem jelent többletköltséget, nálunk azt jelenti h rengeteget fogsz fizetni. Egy éven belül közel duplája lett a telefonszámla, bár senki nem beszélt többet. A nem változik a szolgáltatás díja pedig azt, h "kurvasok" lesz 2 hónap múlva. Ingyenes díjcsomagváltás, pedig nem ingyenes, a megrendelt szolgálgatások bekapcsolása ingyenes szintén bár azokat be nem kapcsolták, és nem is lehet az újabb tarifacsomagban, persze elmondják 5x h hogyne lehetne, de legalább fizetsz szolgáltatás meg sajnos nincs. Én azt szeretem a telenorban, hogy ELJÖTTEM TŐLÜK.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hülyének nézik az embert,összevissza hadoválnak, mellébeszélnek, a hálózatuk hol jó hol nem, a kedves ügyintézőkkel a töke tele van az embernek nagy részük hülye mint a s***g, és csak ígérget meg beszél baromságokat. A reklámozott drágább készülékek nagy része nemhogy polcról de az országban is alig kaphatóak szolgáltatónál, nevetségesek. Jó pár évig voltam előfizetőjük, azon változtatnék, hogy működni sem engedném őket ebben a formában.

Hálózat
Ügyintézés

BélaM
T 2017.04.12. 23:49

Mit szeretsz a Telenorban?
A térerővel viszonylag ritkán van gondom.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Már a 3.hónapja van 12 ezer fölött a számlám, előtte kijöttem havi 6000 - 6500 Ft-ból (kicsivel az alapdíj felett). Kerestem őket, hogy milyen lehetőségem van csökkenteni a számlát. Javasoltak egy nagyobb tarifacsomagot, amit természetesen csak a szerződő módosíthat (édesanyám, aki tőlem 130 km-re lakik), de mire eljött hozzánk, hogy együtt bemenjünk módosítani, lejárt az ajánlat, és már nem tudtak olcsóbb megoldást. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb tarifacsomagra váltás esetén is újra indul a 2 év hűségidő (a jelenlegi 10 hónap múlva jár le), nem úgy mint más helyen, ahol csak a kisebb csomagra váltásnál kezdődik újra (vagy még akkor sem!). Ha viszont felmondanám a szerződést, kötbért kellene fizessek. Tehát vagy áttérek a szöveges üzenetekre (Viber, WhatsUp), vagy kénytelen vagyok még majdnem egy évig 12 - 14 ezer forintokat kifizetni. Olyanok, mint a legtöbb biztosító: Addig szeretjük az ügyfelet, ameddig a szerződést alá nem írja.

Hálózat
Ügyintézés

Ferenc
T 2017.04.07. 01:54

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Gábriel Attila
T 2017.04.03. 14:00

Mit szeretsz a Telenorban?
SEMMIT

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
ÜGYINTÉZÉS helyett inkább üzletelháritás folyik,az agyonreklámozott MyMinute csomagra a sok félrevezető "tájékoztatás " miatt szinte lehetetlen a csomagváltás.

Hálózat
Ügyintézés

zsebi
2017.04.02. 18:11

Mit szeretsz a Telenorban?
Egyszerűen semmit!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Több éve előfizető vagy pl 10 éves előfizetéssel rendelkeztem készülék vásárlásra került a sor ,aki az utcáról beesik nagyobb kedvezménye van mint aki 10 éve fizet hűségesen???Akkor miért ajánlanám bár kinek ha ilyen moslék ez a cég a hűséges előfizetőivel?Ennyit ér a hűségem nekik ?Ezt a két éves szerződést nem érdemlik meg hogy bár ki is aláírjon nekik!!!

Hálózat
Ügyintézés

Géresi Zsolt
T 2017.03.31. 11:26

Mit szeretsz a Telenorban?
Aránylag van térerő amerre járok.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Jó pár hónapja felhívtak hogy lenne lehetőségem olcsóbb tarifára váltani,(ez akkor kb.4-5 ezer forint körül volt) azt mondták hogy ezzel az új csomaggal nem lesz csak 3-4 ezer forint között.) Lehet hozzá kérni új telefont is,egyszeri (azt hiszem 3000 forint) megfizetéssel! Elfogadtam és választottam egy egyszerű és olcsó telefont,azóta rendszeresen 10000 Ft.körüli a telefon számlám! Reklamáltam de semmi! Váltani nem tudok,mert a hűségnyilatkozat miatt nem lehet! De amint le telik szolgáltatót váltok!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Undor a telenortól
2017.03.31. 11:04

Mit szeretsz a Telenorban?
Egy mocskos gazember tolvajcsapat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem tetszik az uralkodássuk, Takarodjanak Magyarorszából.

Hálózat
Ügyintézés