Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.81 - 408 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%213 darabdb
22.07%47 darabdb
9.39%20 darabdb
14.08%30 darabdb
14.55%31 darabdb
39.91%85 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.37 - 406 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.01 - 400 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

85 vélemény 9 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Hadzsi
V 2017.12.27. 08:55

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Borzalmas hálózat

Hálózat
Ügyintézés

Viktor
T 2017.12.19. 10:05

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit az ügyfélszolgálat felháborító

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
ügyfélszolgálat

Hálózat
Ügyintézés

Lehúzó Zrt
2017.11.13. 16:25

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmitt

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szeptember 14.-én megszüntettem egy előfizetésem amikor is közölték, hogy miket kell fizetnem hogy ezt megtehessem. Elmentem egy ATM-hez és rendeztem mindent. Ma reggelre a maradék 3 előfizetésem is önállóan megszüntették. Telefon majd közölték ügyfél szolgálaton segítenek mert augusztus és szeptember még tartozást mutat a megszüntetett telefonszámon és ezért törölték az összes előfizetésem. A hölgy azt sem tudta megmondani amiket bemutattam ATM.-es bizonylatokat, hogy hova lettek könyvelve mert arra a telefonszámra nem ami a papíron szerepelt.

Hálózat
Ügyintézés

Miklós
T 2017.11.11. 05:17

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1 ügyfél előttem, másfél óra! Ott nevetgélnek, mert valami ismerős, és tojnak rá, hogy rengetegen várnak rájuk. Ráadásul az ügyemet sem tudtam elintézni, kaptam egy "sajnálom"-ot. Szemét banda, senkinek sem ajánlom, a Dunakeszi Auchanban esetemben.

Hálózat
Ügyintézés

Tamás
2017.11.01. 11:35

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit, mert nincs mit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A Telenort ahogy tudom otthagyom. Nehézkes ügyintézés szándékos lehúzás közömbös személyzet, közepes szolgáltatás. Alig várom, hogy a hűségidőm leteljen.

Hálózat
Ügyintézés

IHAROS
2017.10.19. 22:12

Mit szeretsz a Telenorban?
Többször kerestem az Ügyfélszolgálatot egy azonos témában mindenki mást mondott.Ezt rögzítik de ha visszahallgatnák a vezetők csak tennének valamit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az egészen,tarifacsomagokon melyek nem személyre szabottak hiába kábítanak.

Hálózat
Ügyintézés

Nagy Viktória
T 2017.10.03. 21:07

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az előfizetők megvezetése, lehúzása. A magasforgalmi limitet kényük kedvük szerint, az előfizető megkérdezése NÉLKÜL állítják be, majd ha az összeg 15000Ft helyett eléri a 45000Ft-ot, küldenek 1 SMS-t. Ez egy vicc. Szemtelenség. A szerződés felbontásakor 100000 Ft a kötbér. :) Gusztustalan szolgáltató.

Hálózat
Ügyintézés

Sándor
T 2017.09.30. 08:03

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Szabó János
T 2017.09.29. 19:00

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit! Hanyag ügyintézés!! Mindent pénzért azonnal ha,,nem egy számváltoztatás hetekig tart!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

ricsike
V 2017.09.11. 20:43

Mit szeretsz a Telenorban?
nem vagyok telenoros csak halottam rola na meg láttam hogy milyen árakba van a feltöltés,,na meg az előfizetés az emberkékröl meg ne is beszéljek mert a parasztnál is parasztabbak voltak amikkor érdeklödtem csak,,,szo szerint majd nem hogy elküldtek az anyámba...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
az egész ugy ***** ahogy van,,,,

Hálózat
Ügyintézés