Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.84 - 394 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%202 darabdb
23.27%47 darabdb
9.41%19 darabdb
14.36%29 darabdb
14.85%30 darabdb
38.12%77 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.41 - 392 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.05 - 386 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

227 vélemény 23 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 ... 19 20 21 22 23

Volt telenor ügyfél
T 2019.01.03. 21:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Hogy amikor vasarolsz náluk akkor csak épp a lényeget nem említik meg!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Troger egy banda, senkinek nem ajánlom! Még a legrégebbi ügyfelektől is nagyon horror előlegeket elkernek, még akkor is ha minden mindig időben van fizetve, a készülék biztosutasuk meg egy akkora parasztvakitas amit még nem látott a vilag, egy kijelző csere másfél hónapig tartott, az ügyfélszolgálat egyenesen gyalázat! Soha többet nem szerzodok veluk!

Hálózat
Ügyintézés

Andrea
2018.12.18. 14:23

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telenor Hipernetet rendeltem augusztusban. Minden hónapban pontosan van a számla befizetve és sosem értük el a 100GB korlátot, mégis olyan lassú a net mintha legalább vissza ugrottunk volna az okos telefonok előtti korszakba. Pedig mutatja hogy 4G mégis semmi.. Amint lehet meg is szabadulok tőle.

Hálózat
Ügyintézés

elégedett ügyfél
T 2018.11.27. 19:40

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Blue+ csomagok árát csökkenteném, vagy így lenne összeállítva pl hogy 100gb alap 2990 Ft-ért. ÉS SOKKAL TÖBB AJÁNDÉK ADATOT, PERCEKET AZ ÜNNEPEKRE!

Hálózat
Ügyintézés

pusztulj el telenor!
2018.11.20. 12:43

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

kedvesvásárló
T 2018.11.19. 21:55

Mit szeretsz a Telenorban?
A kék logójukat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hálózat pocsék. Maximum hajnalban érhető el élvezhető internetsebesség

Hálózat
Ügyintézés

rabló kutyák!
2018.11.17. 14:50

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

simpley
T 2018.11.13. 16:47

Mit szeretsz a Telenorban?
Ügyfélhez való hozzáállás, ügyfélközpontú. Ha kérdésed van azonnal válaszolnak...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A díjcsomagok összeállításán, főleg a Blue+-on.. Lehetne pl akkor már ha annyira 100GB, a legolcsóbb csomagban ennyi, és folyamatosan növekedő felhasználható adat. Ezt leszámítva a legkorrektebb szolgáltató...

Hálózat
Ügyintézés

Péter
T 2018.11.11. 19:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Mint minden szolgáltató addig klappol minden amíg megkötöd a szerződést.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ha tehetném, darabokban vinném vissza nekik a routert.

Hálózat
Ügyintézés

ferenc.szabados51@gmail.com
T 2018.11.07. 08:48

Mit szeretsz a Telenorban?
Egy simlis szolgáltató

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az egész üzlet politikán

Hálózat
Ügyintézés

Hzzzzzz
T 2018.10.31. 18:40

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hello datát visszahoznám 100 gb azért mégsem ugyanaz.

Hálózat
Ügyintézés