Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.83 - 399 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%207 darabdb
22.71%47 darabdb
9.18%19 darabdb
14.49%30 darabdb
14.98%31 darabdb
38.65%80 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.38 - 397 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.04 - 391 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

5 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

47 vélemény 5 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5

Zsóka
T 2017.03.30. 19:15

Mit szeretsz a Telenorban?
Szeretem mert kedvesek az ügyfelekkel,ha új telefont veszel segítenek amit esetleg nem értesz!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nekem úgy jó ahogy van!Nem változtatnák rajta!

Hálózat
Ügyintézés

Palla66
T 2017.03.30. 19:07

Mit szeretsz a Telenorban?
Korrekt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A 3g hálózat sok helyen nem elérhető, illetve akadozik.

Hálózat
Ügyintézés

Szabo Gabor
T 2017.03.30. 16:44

Mit szeretsz a Telenorban?
En telenoros vagyok jo ideje. Meg vagyok elegedve a szolgaltatoval. Megbizhato jok a keszulekei.jok az akcioi.kedvesek a kollegak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem jut eszembe semmi.

Hálózat
Ügyintézés

János
T 2017.03.30. 16:34

Mit szeretsz a Telenorban?
Kb 20 éve, Pannon/Telenor a szolgáltatóm. Nekem soha, semmi, bajom nem volt velük Ha időpontra mentem valamiért, 5-6 percnél nem vártam többet. Legalábbis szegeden, számomra ez a jellemző. A csomagok jók, akinek nem tetszik menjen máshová.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin sem változtatnék!

Hálózat
Ügyintézés

Sztaskóné Miklósy Marianna
T 2017.03.30. 14:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Az udvarias ügyfélszolgálatot ,eddig bármilyen problémám volt ,mindent sikerült elintéznem ,nem járattak meg feleslegesen.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin

Hálózat
Ügyintézés

Jeszenszkyné Szalai Ilona
T 2017.03.30. 13:17

Mit szeretsz a Telenorban?
gyors, segítőkész kapcsolat kiszolgálás, udvariasság

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
kártyafeltöltés után inkább pénzbeli díjazás ( régi szerint)

Hálózat
Ügyintézés

TÖRÖK kATALIN
T 2017.03.30. 13:10

Mit szeretsz a Telenorban?
ÉLSÓTELEFONOM ÓTA TELENOR - OS VAGYOK HA BÁRMI BAJOM VOLT BE MENTEM ÉS SZAKSZERŰEN KAPTAM TANÁCSOT ÉS MEGOLDTÁK A PROBLÉMÁM NEM CSERÉLNÉK SZOLGÁLTATÓT AZ BÍZTOS

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Németh Imre
T 2017.03.30. 08:10

Mit szeretsz a Telenorban?
Megbízható, stabil hálózat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A készülék ajánlatok bővítése.

Hálózat
Ügyintézés

B.F-né
T 2017.03.29. 18:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem szeretem, de ez van.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Probléma kezelés 0. A 4G kevés! Térerő több helyen pocsék! Drágák a díjcsomagok.

Hálózat
Ügyintézés

gábor
T 2017.03.29. 14:48

Mit szeretsz a Telenorban?
jó megbízható szeretm 15 éve jó ár érték

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
semmin

Hálózat
Ügyintézés