Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.81 - 408 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%213 darabdb
22.07%47 darabdb
9.39%20 darabdb
14.08%30 darabdb
14.55%31 darabdb
39.91%85 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.37 - 406 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.01 - 400 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

85 vélemény 9 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Péter
V 2018.04.08. 10:59

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmi, talán a hálozat használaható még.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága tarifák, percdijak. Rugalmatlan ügyintézés, csapni való ügyfélszolgálat, össze vissza számlázás.

Hálózat
Ügyintézés

Kelemen István
T 2018.03.04. 11:08

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit 18 év hűség után semmi kedvezmény jutalom!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága percdíjak, drága csomagom kívüli internet, kevés csomagban foglalt adatforgalom!

Hálózat
Ügyintézés

lajos
T 2018.02.26. 13:46

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Meg kellene szüntetni.

Hálózat
Ügyintézés

Lölőke
T 2018.02.25. 14:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Csak a pénzt hajtják. Ha valami gondod van leszarnak. Kussolj és fizess! A leggörényebb cég akit ismerek.

Hálózat
Ügyintézés

Ismeretlen
T 2018.01.28. 18:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Szererni ebbe mit lehet a világ leg undoritòbb netje ami létezik egy hordozható wifink van 25 Gb os netünk van 4g -S elvileg de még 1 G -n sem megy az embereket ezzel a szutyokkal lehuzák még a reklám is meg akad még akkor is ha van rajta keret undormány ez az egész !!! Be perelném aki ezt ki talalta fuuuuuj át kéne hajtani egy vonattal jobban fujjj !!!! Ezzel ellentétben a telefonos szolgáltatások viszonylag jó :*

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szererni ebbe mit lehet a világ leg undoritòbb netje ami létezik egy hordozható wifink van 25 Gb os netünk van 4g -S elvileg de még 1 G -n sem megy az embereket ezzel a szutyokkal lehuzák még a reklám is meg akad még akkor is ha van rajta keret undormány ez az egész !!! Be perelném aki ezt ki talalta fuuuuuj át kéne hajtani egy vonattal jobban fujjj !!!! Hogy ne legyen enyire tetű laasú !!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Szk02
T 2018.01.23. 21:17

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A régi ügyfeleket megbecsülném és nem húznék le róluk minden bőrt! A mai világban nem éri meg előfizetésnek lennie, áfa és társai! A net korlátlan biztos jó de persze válts tarifát de ha hűségidős vagy meg ne tedd mert még többet kell fizetni, sajnos én már eljutottam arra a szintre h júniusban lejár a 2 éves hűségidőm és le is mondom! Lehúznak, szomorú vagyok hiszen 8 éve vagyok náluk, de biztosan kimerem mondani h soha többet Telenor!

Hálózat
Ügyintézés

Gyuri
T 2018.01.09. 06:44

Mit szeretsz a Telenorban?
semmi

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs telefon csomag, mindent csak kapcsolt sallangokkal árulnak. Ravasz kiskapus díjszabások. A honlapjuk ügyintézésre használhatatlan reklám felület, hiperaktív informatikusok logikátlan produkciója, kétszer nem sikerül belépni ugyanúgy. A személyes ügyintézés lekezelő haverkodás, eredménytelenül.

Hálózat
Ügyintézés

Zoltán
T 2017.12.31. 12:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Sza. a hálozat, főleg ha már korlátoztak. Hiába korlátlan a böngészés, felejtsd el, nem fog menni. Szakadozik, túlterhelt és ritkán kapsz választ bármilyen kérdésedre, panaszodra, csak a ködösítés és az elterelés megy, főleg ha nem Budapest környékén laksz. A verseny nulla a szolgáltatok között. Ugyanaz mint a bankrendszer, gyanusan úgyanazokat az ajánlatokat kapod, minden szolgáltatótól . Nem érdemes hűségesnek lenni, másik szolgáltatónál többet kapsz a hűségedért.

Hálózat
Ügyintézés

Renáta
T 2017.12.28. 19:45

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ahány ügyfélszolgálati ügyintéző annyi féle válasz egy adott kérdésre! Többször akarnak egy adott összeget befizettetni,bunkó stilus. Személyes űgyfrélszolgálaton is ugy néznek az emberre mint a birkákra hogy minek vagy Te itt?! Amikor telefonos ügyfélszolgálat küld személyes ügyfélszolgálatra még az üzletben azt mondják feleslegesen jöttél,többet ők sem tudnak segiteni!

Hálózat
Ügyintézés

New Éva
T 2017.12.27. 22:39

Mit szeretsz a Telenorban?
Már nem tudom, hogy mi az ami szerethető.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ez az erőltetett tegezés nagyon furcsa, ilyet nem láttam egy szolgáltatónál sem. Nekem 8 napja nincs telefonszolgáltatásom, de nem lehet a központot érdemben válaszra kényszeríteni. nincs fizetési elmaradásom, egyszerűen nem tudják átírni a céges előfizetést magán előfizetésre. Itt volt a karácsony nem tudtam kapcsolatot teremteni senkivel, mert azt mondja be, ha hívnak, hogy ilyen szám nincs. Érdemes hűségesnek lenni? Nem, de majd teszünk róla.

Hálózat
Ügyintézés