Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.84 - 396 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%204 darabdb
23.04%47 darabdb
9.31%19 darabdb
14.71%30 darabdb
14.71%30 darabdb
38.24%78 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.4 - 394 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.05 - 388 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

78 vélemény 8 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8

Zoltán
T 2017.12.31. 12:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Sza. a hálozat, főleg ha már korlátoztak. Hiába korlátlan a böngészés, felejtsd el, nem fog menni. Szakadozik, túlterhelt és ritkán kapsz választ bármilyen kérdésedre, panaszodra, csak a ködösítés és az elterelés megy, főleg ha nem Budapest környékén laksz. A verseny nulla a szolgáltatok között. Ugyanaz mint a bankrendszer, gyanusan úgyanazokat az ajánlatokat kapod, minden szolgáltatótól . Nem érdemes hűségesnek lenni, másik szolgáltatónál többet kapsz a hűségedért.

Hálózat
Ügyintézés

Renáta
T 2017.12.28. 19:45

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ahány ügyfélszolgálati ügyintéző annyi féle válasz egy adott kérdésre! Többször akarnak egy adott összeget befizettetni,bunkó stilus. Személyes űgyfrélszolgálaton is ugy néznek az emberre mint a birkákra hogy minek vagy Te itt?! Amikor telefonos ügyfélszolgálat küld személyes ügyfélszolgálatra még az üzletben azt mondják feleslegesen jöttél,többet ők sem tudnak segiteni!

Hálózat
Ügyintézés

New Éva
T 2017.12.27. 22:39

Mit szeretsz a Telenorban?
Már nem tudom, hogy mi az ami szerethető.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ez az erőltetett tegezés nagyon furcsa, ilyet nem láttam egy szolgáltatónál sem. Nekem 8 napja nincs telefonszolgáltatásom, de nem lehet a központot érdemben válaszra kényszeríteni. nincs fizetési elmaradásom, egyszerűen nem tudják átírni a céges előfizetést magán előfizetésre. Itt volt a karácsony nem tudtam kapcsolatot teremteni senkivel, mert azt mondja be, ha hívnak, hogy ilyen szám nincs. Érdemes hűségesnek lenni? Nem, de majd teszünk róla.

Hálózat
Ügyintézés

Hadzsi
V 2017.12.27. 08:55

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Borzalmas hálózat

Hálózat
Ügyintézés

Viktor
T 2017.12.19. 10:05

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit az ügyfélszolgálat felháborító

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
ügyfélszolgálat

Hálózat
Ügyintézés

Lehúzó Zrt
2017.11.13. 16:25

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmitt

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szeptember 14.-én megszüntettem egy előfizetésem amikor is közölték, hogy miket kell fizetnem hogy ezt megtehessem. Elmentem egy ATM-hez és rendeztem mindent. Ma reggelre a maradék 3 előfizetésem is önállóan megszüntették. Telefon majd közölték ügyfél szolgálaton segítenek mert augusztus és szeptember még tartozást mutat a megszüntetett telefonszámon és ezért törölték az összes előfizetésem. A hölgy azt sem tudta megmondani amiket bemutattam ATM.-es bizonylatokat, hogy hova lettek könyvelve mert arra a telefonszámra nem ami a papíron szerepelt.

Hálózat
Ügyintézés

Miklós
T 2017.11.11. 05:17

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1 ügyfél előttem, másfél óra! Ott nevetgélnek, mert valami ismerős, és tojnak rá, hogy rengetegen várnak rájuk. Ráadásul az ügyemet sem tudtam elintézni, kaptam egy "sajnálom"-ot. Szemét banda, senkinek sem ajánlom, a Dunakeszi Auchanban esetemben.

Hálózat
Ügyintézés

Tamás
2017.11.01. 11:35

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit, mert nincs mit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A Telenort ahogy tudom otthagyom. Nehézkes ügyintézés szándékos lehúzás közömbös személyzet, közepes szolgáltatás. Alig várom, hogy a hűségidőm leteljen.

Hálózat
Ügyintézés

IHAROS
2017.10.19. 22:12

Mit szeretsz a Telenorban?
Többször kerestem az Ügyfélszolgálatot egy azonos témában mindenki mást mondott.Ezt rögzítik de ha visszahallgatnák a vezetők csak tennének valamit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az egészen,tarifacsomagokon melyek nem személyre szabottak hiába kábítanak.

Hálózat
Ügyintézés

Nagy Viktória
T 2017.10.03. 21:07

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az előfizetők megvezetése, lehúzása. A magasforgalmi limitet kényük kedvük szerint, az előfizető megkérdezése NÉLKÜL állítják be, majd ha az összeg 15000Ft helyett eléri a 45000Ft-ot, küldenek 1 SMS-t. Ez egy vicc. Szemtelenség. A szerződés felbontásakor 100000 Ft a kötbér. :) Gusztustalan szolgáltató.

Hálózat
Ügyintézés