Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.84 - 396 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%204 darabdb
23.04%47 darabdb
9.31%19 darabdb
14.71%30 darabdb
14.71%30 darabdb
38.24%78 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.4 - 394 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.05 - 388 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

5 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

47 vélemény 5 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5

Zsazsa
2017.12.28. 04:02

Mit szeretsz a Telenorban?
Korrektek voltak velem mikor el akartam más telefonos céghez menni.Rögtön megadták sőt még valamivel többet is mint a másik cég.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
jó.

Hálózat
Ügyintézés

Hidaszferi
T 2017.10.24. 08:33

Mit szeretsz a Telenorban?
Hogy megbítható

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

István
T 2017.09.22. 16:07

Mit szeretsz a Telenorban?
Úgy jó ahogy van. Főleg a korlátlan Net. Főleg ez sarkalt, hogy a 10 éves vodafone Net előfizetésem eldobjam. Nem bántam meg. Az elkövetkező időben az egész családot áthoznom. Ajánlom mindenkinek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Egyenlőre semmin.

Hálózat
Ügyintézés

Lacika
T 2017.09.01. 20:39

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Percdij, mobilnet

Hálózat
Ügyintézés

Tóth S. Tibor
T 2017.04.23. 10:58

Mit szeretsz a Telenorban?
Már nagyon régóta vagyok előfizető, még a pannon GSM ideje óta és nagy megelégedettséggel hűséges vagyok. Ma már a Blue S csomag előfizetője vagyok és nem elviselhetetlen az előfizés összege, sok kedvezménnyel! Volt már hasonlítás, maradok Telenor-os!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
?

Hálózat
Ügyintézés

Gimpli
T 2017.04.02. 09:47

Mit szeretsz a Telenorban?
Állandó

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmit

Hálózat
Ügyintézés

Kitecat
T 2017.03.31. 11:38

Mit szeretsz a Telenorban?
Olcsó, sok kedvezmény

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-

Hálózat
Ügyintézés

axima
T 2017.03.30. 23:36

Mit szeretsz a Telenorban?
Hogy mindig megújul, tartja a lépést a piac többi szereplőjével. Pár hónapja felhíívtak, és sokkal jobb csomagajánlatot kaptam: jobb feltételekkel, jobb áron - úgy tűnik, megéri csaknem 20 éve náluk lenni. :)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Reagálhatnának gyorsabban a piac változásaira, és ha a telefonok mellé szélesebb alkatrészkínálattal rendelkeznének, annak örülnék..

Hálózat
Ügyintézés

Banderas 1
T 2017.03.30. 21:21

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Maximum a Redes tarifához hasonló minden hálózatba hívás díja lehetne olcsóbb.

Hálózat
Ügyintézés

Szaki
2017.03.30. 20:19

Mit szeretsz a Telenorban?
1996 óta előfizetőjük vagyok, először kártyás, majd pár éve számlás. Ez idáig minden problémát a helyén kezeltek, az ügyintézők gyorsak, korrektek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nekem így megfeleő

Hálózat
Ügyintézés