Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.81 - 408 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%213 darabdb
22.07%47 darabdb
9.39%20 darabdb
14.08%30 darabdb
14.55%31 darabdb
39.91%85 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.37 - 406 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.01 - 400 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

85 vélemény 9 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Zsolt
T 2018.10.11. 10:02

Mit szeretsz a Telenorban?
Régen jobb volt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Közel 20 évig voltam előfizető, de már nagyon barátságtalan az ügyintézés, és nem is jó minőségűek a szolgáltatások, és árban is vannak sokkal jobb megoldások. Sajnos számhordozással megválunk egymástól. :-(

Hálózat
Ügyintézés

ferenc.szabados51@gmail.com
T 2018.10.09. 10:27

Mit szeretsz a Telenorban?
Elég régóta Telenoros vagyok de nagyon gondolkodom hogy váltok

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan, más szolgáltatóval rossz a kapcsolat, A hálózat nagyon rossz , az ügyfélel való kapcsolat rossz .

Hálózat
Ügyintézés

Szolgáltatóváltás
2018.10.03. 12:16

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt, hogy elpártoltam tőlük.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Beltéri lefedettség nagyvárosban kritikán aluli. Megfelelő térerő esetén is megszakad a vonal. Szaggatott hangfoszlányok állandóan. Hol jó az a hálózat, amelyik eldobja a hívásokat? Lekezelő szakmai hozzáállás. Éppen csak nem küldtek más éghajlatra levelükkel. Végül megoldódott a gondom szolgáltató váltással. Köszönöm a segítséget Telenor.

Hálózat
Ügyintézés

Ákos
V 2018.08.26. 14:26

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Senkinek sem ajánlom!

Hálózat
Ügyintézés

Inez F.
T 2018.08.02. 08:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmi!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs térerő, lefedettség, aki telefonálni szeretne és internetezni az ne válassza a telenort, átverés!

Hálózat
Ügyintézés

Petya
T 2018.06.17. 11:01

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A net mennyisége nevetséges az arany árban lévő csomagokhoz. Az angol feltöltős kártyámhoz 5 gb net van, de léteznek ennél jobbak is ott.

Hálózat
Ügyintézés

Luigi
T 2018.05.31. 23:43

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Gyurcsi János
2018.05.31. 20:14

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Zoltan
2018.04.23. 11:04

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kevés volt a 78 milliós büntetés, nem ennyit érdemeltek volna hanem 78 milliárdot. Mivel a Telenor ellen az elmúlt 10 évben több, elmarasztaló döntés is született hasonló magatartások miatt. Addig vagy jó még fizetsz, és ez vonatkozik a másik kettőre is. Szar lehúzós hazudozós semmirevaló társaság. Nincs különbség mindegyiknek az a lényeg hogy a zseb tele legyen!

Hálózat
Ügyintézés

Bernát Gábor
T 2018.04.08. 13:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit sem szeretek benne.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lehúzós,inkorrekt társaság. Üzletpolitikailag a leggyengébb az országban. Drága,a külföldi szolgáltatása csapnivaló. A több évtizedes ügyfeleiket is képesek lehúzni. A telefonos ügyfélszolgálatot idióták látják el a betanult manager dumával,probléma megoldó képességük nulla. Röviden ennyi!

Hálózat
Ügyintézés