Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.84 - 396 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%204 darabdb
23.04%47 darabdb
9.31%19 darabdb
14.71%30 darabdb
14.71%30 darabdb
38.24%78 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.4 - 394 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.05 - 388 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

78 vélemény 8 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8

Gyurcsi János
2018.05.31. 20:14

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Zoltan
2018.04.23. 11:04

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kevés volt a 78 milliós büntetés, nem ennyit érdemeltek volna hanem 78 milliárdot. Mivel a Telenor ellen az elmúlt 10 évben több, elmarasztaló döntés is született hasonló magatartások miatt. Addig vagy jó még fizetsz, és ez vonatkozik a másik kettőre is. Szar lehúzós hazudozós semmirevaló társaság. Nincs különbség mindegyiknek az a lényeg hogy a zseb tele legyen!

Hálózat
Ügyintézés

Bernát Gábor
T 2018.04.08. 13:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit sem szeretek benne.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lehúzós,inkorrekt társaság. Üzletpolitikailag a leggyengébb az országban. Drága,a külföldi szolgáltatása csapnivaló. A több évtizedes ügyfeleiket is képesek lehúzni. A telefonos ügyfélszolgálatot idióták látják el a betanult manager dumával,probléma megoldó képességük nulla. Röviden ennyi!

Hálózat
Ügyintézés

Péter
V 2018.04.08. 10:59

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmi, talán a hálozat használaható még.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága tarifák, percdijak. Rugalmatlan ügyintézés, csapni való ügyfélszolgálat, össze vissza számlázás.

Hálózat
Ügyintézés

Kelemen István
T 2018.03.04. 11:08

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit 18 év hűség után semmi kedvezmény jutalom!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága percdíjak, drága csomagom kívüli internet, kevés csomagban foglalt adatforgalom!

Hálózat
Ügyintézés

lajos
T 2018.02.26. 13:46

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Meg kellene szüntetni.

Hálózat
Ügyintézés

Lölőke
T 2018.02.25. 14:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Csak a pénzt hajtják. Ha valami gondod van leszarnak. Kussolj és fizess! A leggörényebb cég akit ismerek.

Hálózat
Ügyintézés

Ismeretlen
T 2018.01.28. 18:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Szererni ebbe mit lehet a világ leg undoritòbb netje ami létezik egy hordozható wifink van 25 Gb os netünk van 4g -S elvileg de még 1 G -n sem megy az embereket ezzel a szutyokkal lehuzák még a reklám is meg akad még akkor is ha van rajta keret undormány ez az egész !!! Be perelném aki ezt ki talalta fuuuuuj át kéne hajtani egy vonattal jobban fujjj !!!! Ezzel ellentétben a telefonos szolgáltatások viszonylag jó :*

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szererni ebbe mit lehet a világ leg undoritòbb netje ami létezik egy hordozható wifink van 25 Gb os netünk van 4g -S elvileg de még 1 G -n sem megy az embereket ezzel a szutyokkal lehuzák még a reklám is meg akad még akkor is ha van rajta keret undormány ez az egész !!! Be perelném aki ezt ki talalta fuuuuuj át kéne hajtani egy vonattal jobban fujjj !!!! Hogy ne legyen enyire tetű laasú !!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Szk02
T 2018.01.23. 21:17

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A régi ügyfeleket megbecsülném és nem húznék le róluk minden bőrt! A mai világban nem éri meg előfizetésnek lennie, áfa és társai! A net korlátlan biztos jó de persze válts tarifát de ha hűségidős vagy meg ne tedd mert még többet kell fizetni, sajnos én már eljutottam arra a szintre h júniusban lejár a 2 éves hűségidőm és le is mondom! Lehúznak, szomorú vagyok hiszen 8 éve vagyok náluk, de biztosan kimerem mondani h soha többet Telenor!

Hálózat
Ügyintézés

Gyuri
T 2018.01.09. 06:44

Mit szeretsz a Telenorban?
semmi

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs telefon csomag, mindent csak kapcsolt sallangokkal árulnak. Ravasz kiskapus díjszabások. A honlapjuk ügyintézésre használhatatlan reklám felület, hiperaktív informatikusok logikátlan produkciója, kétszer nem sikerül belépni ugyanúgy. A személyes ügyintézés lekezelő haverkodás, eredménytelenül.

Hálózat
Ügyintézés