Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.87 - 384 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%197 darabdb
23.86%47 darabdb
9.64%19 darabdb
13.71%27 darabdb
15.23%30 darabdb
37.56%74 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.43 - 383 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.07 - 377 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

221 vélemény 23 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 19 20 21 22 23

Tibor
2019.03.10. 10:34

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Biró Norbert
T 2019.02.27. 22:49

Mit szeretsz a Telenorban?
Szerintem nekik van a leggyorsabb hálózatuk Budapesten, függetlenül attól, hogy a többi szolgáltató mit mond... bármikor néztük ismerősökkel, mindig a Telenor volt a gyorsabb!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Webes számlabefizetés lehetne jobb - (az új APP kiváló)

Hálózat
Ügyintézés

Bódi Zoltán Apartman Bódi Hortobágy kft.
T 2019.02.18. 09:24

Mit szeretsz a Telenorban?
1996 kezdődött a Pannon GSM, azóta csak ezt a rendszert használom. Ma már Telenor-nak hívják an céget. Tehát kitartó ügyfél vagyok az biztos. Szerintem minden cégnél vannak problémák és nehézségek. A Telenor cégnél igyekszenek, technikailag az új dolgokkal elől lenni.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Sajnos az új Samsung telefonom leeset, pedig vettem hozzá védőtokot bőrből. Az üvegfelület megrepedt. Egyenlőre még használható, nem tudom meddig. Kértem ha lehet kapjak egy kis felárral, egy új Samsung telefont. Sajnos nem adták meg a lehetőséget. Csak magas áron tudnám ugyanazt a készüléket megvenni. Ennyi év hűségnél, elvárnám a VIP ügyfél kezelést.

Hálózat
Ügyintézés

Anna Anna
T 2019.02.18. 09:05

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Bató András
2019.02.08. 17:37

Mit szeretsz a Telenorban?
Még Pannon GSM volt mikor az első telefonnt megvettem ott. Mindig segítenek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Tamás
T 2019.02.07. 17:31

Mit szeretsz a Telenorban?
Ügyfélközpontú, ha kérdésed van azonnal válaszolnak. Hálózata közel a legjobb erre felé. Mobilnet: (PING 2 Letöltés 280MB/s Feltöltés 150MB/s)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Olcsóbb tarifákat korlátlan nettel, esetleg személyre szabott csomagot amit te magad állítasz össze. (hasonlóra gondolok mint amilyen a Magentáéknál van)

Hálózat
Ügyintézés

Sárkány Alex
T 2019.02.07. 06:53

Mit szeretsz a Telenorban?
Nagyon jó a tarifájuk

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

pusztulj el telenor!
2019.02.06. 22:26

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

András
T 2019.02.04. 05:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Igazából semmit!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózata gyenge. Még városon belül is sok helyen szakadozik !!!!!!!! A készülékek drágák !!! Szolgáltatásai drágák ! Változtatni a szolgáltatót fogom.

Hálózat
Ügyintézés

hirntot
T 2019.02.02. 18:23

Mit szeretsz a Telenorban?
Nagyon készségesek, ügyfélszolgálat sokkal jobb mint a magentáé. Lefedettség, árak olcsóbbak mint a másik két szolgáltatóé.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Korlátlan net csomagokat visszahoznám..

Hálózat
Ügyintézés