Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.83 - 399 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%207 darabdb
22.71%47 darabdb
9.18%19 darabdb
14.49%30 darabdb
14.98%31 darabdb
38.65%80 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.38 - 397 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.04 - 391 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

237 vélemény 24 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 20 21 22 23 24

Pandamama
T 2017.03.28. 13:45

Mit szeretsz a Telenorban?
A Flotta csomagot, amit most használok nagyon szeretem.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem tetszik, hogy az általam használt Flotta csomag kínálatából ki került a korlátlan net. Az is kellemetlen picit, hogy flottásként nem juthatok kedvezményesen készülékhez.

Hálózat
Ügyintézés

Dzsonika
T 2017.03.28. 13:38

Mit szeretsz a Telenorban?
Szeretem a megfelelő és gyors kapcsolást Nagyon nagy hibát követtek el mikor bezárták a Pásztó-i kirendeltséget Nagy forgalma volt és az ügyintézés jó volt A vonzási köre is nagy volt Most valami borzalmas hogy S.tarjánba kell menni ha bármi problémánk van . Nagyom kérem önöket ha lehetséges ujból nyissák meg a kirendeltséget.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az előbb leirtakon nagyon kérem hogy változtassanak Sok kellemetlenséget takaritanának meg az embereknek

Hálózat
Ügyintézés

Báthory Zsolt
T 2017.03.28. 12:35

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rendkívül drága, a havi net keretem hirtelen elfogy annak ellenére hogy munkahelyemen wifi van és itthon is... Érdekes módon amelyik előfizetésem hűsége lejárt ott a havi kiszámlázások kevesebbek , ellenben ahol még egy évem van ott irreálisan sok! Még régi előfizetéseim vannak (2db/ páromé egyik), múszály nekik a lassítot netet biztosítani, ez annyira zavarja őket hogy sokszor zaklatnak a bugyuta ajánlatokkal még ugy is hogy ügyfélszolgálaton külön kértem hogy NE! :( Sajnos annak ellenére hogy a hungária krt-on lakom csak t-com van, ezért a UPC mobilszolgáltatás sem elérhető számomra - illetve túl sokért - , tudomásom szerint elfogadható áron csak ott van korlátlan internet...

Hálózat
Ügyintézés

aty1234
T 2017.03.28. 11:53

Mit szeretsz a Telenorban?
Személyes ügyintézésnél folyamatosan a képembe hazudtak az ügyfélszolgálatosok, egyáltalán nem a probléma megoldáson dolgoztak, hanem a hazudozással újakat állítottak elő. Pl.: áremelésnél, egyoldalú szerződésmódosításnál nem teljesítették egyszer sem kötelezettségeiket. A sajtóból értesültem! Ennyit ér egy egy milliót befizető ügyfél? Nem fogok ügyvédhez járkálni és Békéltető Testülethez sem fordulok egy igazoltan rosszhiszemű eljárási gyakorlatot követő céggel szemben. Van egyszerűbb út: a szerződés felmondása.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
2015-16-ban már nem tudtam úgy ügyet intézni, hogy egyszer is igazat mondtak volna az unatkozó alkalmazottak. Mindegy volt, melyik üzletükbe mentem. A vége az lett, hogy 4 év után fel kellett mondanom az előfizetésem, mert csak árat emelni tudtak, a nyújtott szolgáltatás pedig semmire nem volt már elég. Pl. mire elég egy 4 évvel ezelőtti adatkeret? Pláne LTE hálózaton? És mi lett ugyanazon adatmennyiségen drágább? Ez egy vicc...

Hálózat
Ügyintézés

Brumm3r
T 2017.03.28. 10:51

Mit szeretsz a Telenorban?
Kedvező flottás tarifák. Sok mindent lehet online, várakozás nélkül ügyintézni. Rugalmasak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A publikus tarifák itt is mint mindenhol nagyon drágák.

Hálózat
Ügyintézés

László
T 2017.03.28. 08:47

Mit szeretsz a Telenorban?
Korrekt az ügyfélszolgálat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Sajnos csak mindig a konkurencia után kullognak tarifákban, csomagokban, nem ők a kreatív "elsők" Drágák a készülékek, ha náluk vásárolja az ember, érdemesebb függetlenül!

Hálózat
Ügyintézés

Pásztor László
T 2017.03.28. 04:10

Mit szeretsz a Telenorban?
Igaz nekem csak feltöltő kártyás telefonom van de a mobilinternetre amikor átváltottam akkor lepődtem meg igazán,hogy milyen készségesek ha problémám van vagy volt azonnal intézkedtek és várt időn belül már kész is volt a megoldás.Nekem nagyon bejött a Telenor. Én most nem benyalni szeretnék neki, de eddig nem bántam meg hogy átváltottam hozzájuk.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ők egy nagyon jó szervezet csapat és ember barát és ők állandóan azon azon dolgoznak,hogy minél változatosabb és kedvezőbb tarifát tudjanak nyujtani az ügyfelüknek.

Hálózat
Ügyintézés

egy ügyfél
T 2017.03.27. 20:34

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmi

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem ügyfélbarát,drága megpróbálja az ügyfeleket átvágni az ingyenesnek mondott szolgáltatásaival az akkor sem volt igaz amikor leírták .Az ügyfelek pénzére utaznak aki bedől azt jól lehúzzák.

Hálózat
Ügyintézés

K. András
V 2017.03.27. 18:34

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt, hogy már nem vagyok az ügyfele.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyfélszolgálat soha nem válaszol a feltett kérdésre, csak mellébeszél. Számhordozásnál nem küldték el az utolsó számlát, hanem egyszer csak elkezdtek fenyegetőzni, hogy mi lesz, ha nem fizetek. Végül fizetni kényszerültem, úgy hogy számlát soha nem kaptam. Ügyfélmegtartásban is szarok. Kerüld el messzire!

Hálózat
Ügyintézés

Teszt Elek
T 2017.03.27. 10:44

Mit szeretsz a Telenorban?
Megbizhato, stabil szolgaltatast nyujt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lehetne olcsobb

Hálózat
Ügyintézés