Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.81 - 408 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%213 darabdb
22.07%47 darabdb
9.39%20 darabdb
14.08%30 darabdb
14.55%31 darabdb
39.91%85 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.37 - 406 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.01 - 400 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

245 vélemény 25 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 19 20 21 22 23 24 25

Alfred
T 2017.03.30. 11:26

Mit szeretsz a Telenorban?
Készülékajánlatok

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Budapest XVI. kerületének bizonyos részein hosszú évek óta gyenge a hálózat, ezt ebben a milleniumban nem megengedhető

Hálózat
Ügyintézés

Androsits István
T 2017.03.30. 09:02

Mit szeretsz a Telenorban?
A névváltoztatás óta - nem gondolom, hogy azzal összefüggésben - rohamosan romlik az általános színvonal! Wzért lassan semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Visszaélve a gazdasági erőfőlényükkel, a sorozatos egyoldalú és rendkívül előnytelen szerződés-módosítások. Vissza kellene térni a tisztességes üzleti magatartáshoz! Csak azért maradtam mellettük, mert - valószínűleg a kartellezés eredményeként a többi sem jobb!

Hálózat
Ügyintézés

Kis Jakab
T 2017.03.30. 08:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit 20 ėv után most hagyom ott őket.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Azt csinálnak a rėgi ügyfellekkel amit akarnak.

Hálózat
Ügyintézés

Németh Imre
T 2017.03.30. 08:10

Mit szeretsz a Telenorban?
Megbízható, stabil hálózat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A készülék ajánlatok bővítése.

Hálózat
Ügyintézés

papa1
T 2017.03.30. 07:15

Mit szeretsz a Telenorban?
0

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
0

Hálózat
Ügyintézés

Hunya
T 2017.03.30. 07:13

Mit szeretsz a Telenorban?
A hálózat minőségét, azzal itt nincs probléma.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Bár az én személyes ügyintézőm a legjobb, látni, hogy amit a értékesítési szemlélet irányába tesznek, az nulla! Hatalmas pénzeket költenek a csili-Vili új üzletekre, de az abban dolgozó embereken látszik a demotivaltsag. Meggyőződésem, hogy a hazai mobilszolgáltatók karteleznek! :(

Hálózat
Ügyintézés

tanar
T 2017.03.30. 06:42

Mit szeretsz a Telenorban?
-

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-

Hálózat
Ügyintézés

Nagyi
2017.03.30. 06:42

Mit szeretsz a Telenorban?
Igazából csak elfogadom. Akárhova megyek át, mindenhol van a tarifacsomagbam ami nem megfelelő.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyintézés capnivaló, soha nem lehet a panasszal fordulni olyan személyhez, aki érti is a dolgát. Az ügyfélszolgálaton olyan embewrek dolgoznak, akik csak ugatják a dolgot.

Hálózat
Ügyintézés

Vazulka
T 2017.03.30. 06:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Hogy tudok telefonálni

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem becsülik meg a régi előfizetőket, nagyon drága az előfizetési díjak, 20 év után ha lejár a szerződésem elhagyom a társaságot

Hálózat
Ügyintézés

József
T 2017.03.30. 05:53

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyfelet fejőstehénnek nézik. Lopnak, csalnak hazudnak. Az ügyfelet hülyének tartják, és úgy is kezelik. Ezen kellene változtatni.

Hálózat
Ügyintézés