Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.84 - 394 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%202 darabdb
23.27%47 darabdb
9.41%19 darabdb
14.36%29 darabdb
14.85%30 darabdb
38.12%77 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.41 - 392 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.05 - 386 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

227 vélemény 23 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 19 20 21 22 23

darus
T 2017.03.29. 16:13

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Bürokratikusak,drágák,rugalmatlanok.nem becsülik meg a régi kuncsaftokat

Hálózat
Ügyintézés

László
T 2017.03.29. 15:51

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan bürökratikus útvesztő, túlszabályozottságában egyszerűen elvész, lényegtelenné válik az ügyfél. Csak fizessünk, a többi nem számít. Panaszkezelésük abból áll, hogy semmitmondó "válaszokkal" a saját maguk kreálta sablonoknak megfeleljenek. Díjcsomagjaik havidíját mindenáron, pénzsóváran próbálják egyre feljebb srófolni. A valós ügyféligények, korrekt szolgáltatói véna, hatékony problémamegoldás egy másik dimenzió számukra.

Hálózat
Ügyintézés

gábor
T 2017.03.29. 14:48

Mit szeretsz a Telenorban?
jó megbízható szeretm 15 éve jó ár érték

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
semmin

Hálózat
Ügyintézés

viktor
T 2017.03.29. 14:11

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A 4g egy kalap fos... Csak visszafelé fejlődik minden...

Hálózat
Ügyintézés

Marcsi
T 2017.03.28. 19:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Tulajdonképpen szeretem, mert jók a vételi viszonyok. Műszaki gondom még nem volt, de DRÁGA!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága! Keveset beszélek és nem találtam olyan csomagot, ami árban is megfelelne, de ha mégis, nem lehet visszafelé lépni. Könyörgöm, ha változik az élethelyzetem, kénytelen vagyok a drágább csomagot fizetni egy életen át. Most akartam csatlakozni egy telenoros flottához, azt sem engedték, mert ugye a hűségidő, meg ez is visszalépésnek számít!!!!!!!!!!

Hálózat
Ügyintézés

B Imre
T 2017.03.28. 18:41

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit, de ez van..

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lefedetség még mindig nagyon rossz. Már 4G váltottam hiperszuper gyorsaságra fizetek(nem keveset) és csak kínlódás az egész. Változtatni? A hozzá állásán a telenornak, h ha 1x azt mondom, h itt és itt( II. XIV. kerület) nincs térető, akkor nem a készülékem a rossz. Egy 200 ezres készülék csak rossz lehet...

Hálózat
Ügyintézés

Erika
T 2017.03.28. 17:36

Mit szeretsz a Telenorban?
Állandóan levon ók nèlkül az egyenlegből mindenfèle összeget .

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

László
2017.03.28. 16:46

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem szeretem, de ez van.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Állandó zaklatás részükről, hiába nem engedélyezem, azt, hogy ne keressenek semmilyen üzleti dologgal tojnak rá.Térerő? Salgótarjánban van olyan hely ahol csak a Telenor nem működik. Mit lehet az ilyen cégen szeretni?

Hálózat
Ügyintézés

nokedli
2017.03.28. 16:41

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága!!!!!! Ha véletlenül egyik hónapodban egy magasabb számlát csinálsz utána ugyan olyan mértékű számlák jönnek,hiába nem is használod!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Anikó
2017.03.28. 14:57

Mit szeretsz a Telenorban?
Flotta csomaghoz tartozom , több mint 10-éve! Gyors megbízható eddig sosem volt problémám.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs készülék vásárlásnál részlet fizetési lehetőség , a készülékek pedig nem olcsók biztosan lenne rá igény. Csupán ennyi különben minden rendben van.

Hálózat
Ügyintézés