Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.87 - 384 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%197 darabdb
23.86%47 darabdb
9.64%19 darabdb
13.71%27 darabdb
15.23%30 darabdb
37.56%74 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.43 - 383 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.07 - 377 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

221 vélemény 23 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 18 19 20 21 22 23

Egy új előfizető
T 2017.03.29. 19:38

Mit szeretsz a Telenorban?
Még tesztelem.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A szerződéskötéskor befizetett előleget nem a következő számlában számolják el, hanem ki tudja, mikor. 2016. novemberben kötöttem a szerződést és az ott befizetett összeget azóta sem írták jóvá. (Ma március 29-e van.) Ezen mindenképpen változtatni kell.

Hálózat
Ügyintézés

B.F-né
T 2017.03.29. 18:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem szeretem, de ez van.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Probléma kezelés 0. A 4G kevés! Térerő több helyen pocsék! Drágák a díjcsomagok.

Hálózat
Ügyintézés

Kezdettől Telenoros
T 2017.03.29. 17:12

Mit szeretsz a Telenorban?
nincs mit :(

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A 4G az csak 3G! Az ügyfélszolgálatuknál egy bő órát vártam, mire sorrakerültem. A számlázási rendszerük átláthatalan!

Hálózat
Ügyintézés

Tomato
V 2017.03.29. 16:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Egyoldalú szerződésmódosítások (!!!!!!) - azzal a szöveggel, hogy ez nekem lesz jó, helyette pedig plusz 5-10e Ft-okat fizettünk (5 számos csomagban). Mindenféle "kiegészítő díj"-ak felszámolása, amiről egyik ajánlatukban sem volt szó soha. Probléma kezelés katasztrófális, nem is lehet senkivel konkrét ügyben kommunikálni, csak majd 30 nap múlva küldenek egy sablon választ, hogy náluk minden ok. Menekültünk tőlük.

Hálózat
Ügyintézés

darus
T 2017.03.29. 16:13

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Bürokratikusak,drágák,rugalmatlanok.nem becsülik meg a régi kuncsaftokat

Hálózat
Ügyintézés

László
T 2017.03.29. 15:51

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan bürökratikus útvesztő, túlszabályozottságában egyszerűen elvész, lényegtelenné válik az ügyfél. Csak fizessünk, a többi nem számít. Panaszkezelésük abból áll, hogy semmitmondó "válaszokkal" a saját maguk kreálta sablonoknak megfeleljenek. Díjcsomagjaik havidíját mindenáron, pénzsóváran próbálják egyre feljebb srófolni. A valós ügyféligények, korrekt szolgáltatói véna, hatékony problémamegoldás egy másik dimenzió számukra.

Hálózat
Ügyintézés

gábor
T 2017.03.29. 14:48

Mit szeretsz a Telenorban?
jó megbízható szeretm 15 éve jó ár érték

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
semmin

Hálózat
Ügyintézés

viktor
T 2017.03.29. 14:11

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A 4g egy kalap fos... Csak visszafelé fejlődik minden...

Hálózat
Ügyintézés

Marcsi
T 2017.03.28. 19:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Tulajdonképpen szeretem, mert jók a vételi viszonyok. Műszaki gondom még nem volt, de DRÁGA!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága! Keveset beszélek és nem találtam olyan csomagot, ami árban is megfelelne, de ha mégis, nem lehet visszafelé lépni. Könyörgöm, ha változik az élethelyzetem, kénytelen vagyok a drágább csomagot fizetni egy életen át. Most akartam csatlakozni egy telenoros flottához, azt sem engedték, mert ugye a hűségidő, meg ez is visszalépésnek számít!!!!!!!!!!

Hálózat
Ügyintézés

B Imre
T 2017.03.28. 18:41

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit, de ez van..

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lefedetség még mindig nagyon rossz. Már 4G váltottam hiperszuper gyorsaságra fizetek(nem keveset) és csak kínlódás az egész. Változtatni? A hozzá állásán a telenornak, h ha 1x azt mondom, h itt és itt( II. XIV. kerület) nincs térető, akkor nem a készülékem a rossz. Egy 200 ezres készülék csak rossz lehet...

Hálózat
Ügyintézés