Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.81 - 408 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%213 darabdb
22.07%47 darabdb
9.39%20 darabdb
14.08%30 darabdb
14.55%31 darabdb
39.91%85 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.37 - 406 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.01 - 400 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

245 vélemény 25 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 18 19 20 21 22 23 24 25

Almási Gyula
T 2017.03.30. 13:30

Mit szeretsz a Telenorban?
Olyan nincs

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Gátlástalanok, 2010.és 2011.-es lezárt ügyeket 5év eltelte után ismét elöásnak jogtalanul, hol ott annak idején éppen ők igazolták, hogy a számlák rendezettek.

Hálózat
Ügyintézés

Jeszenszkyné Szalai Ilona
T 2017.03.30. 13:17

Mit szeretsz a Telenorban?
gyors, segítőkész kapcsolat kiszolgálás, udvariasság

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
kártyafeltöltés után inkább pénzbeli díjazás ( régi szerint)

Hálózat
Ügyintézés

TÖRÖK kATALIN
T 2017.03.30. 13:10

Mit szeretsz a Telenorban?
ÉLSÓTELEFONOM ÓTA TELENOR - OS VAGYOK HA BÁRMI BAJOM VOLT BE MENTEM ÉS SZAKSZERŰEN KAPTAM TANÁCSOT ÉS MEGOLDTÁK A PROBLÉMÁM NEM CSERÉLNÉK SZOLGÁLTATÓT AZ BÍZTOS

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Gábriel Attila, Salgótarján
T 2017.03.30. 13:09

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Félrevezettek a MyMinut -ra való átállásnál. A salgótarjáni üzletükben az előadó közölte, csak akkor állhatok át ha egy másik szolgáltató / Telekom,Vodafon / számát átviszem a Telenorhoz. Vagy nem ért a munkájához az előadó vagy ????????? Ezt egyébként a budapesti ügyfélszolgálat meg is cáfolta,simán át lehet állni a MyMinut-ra.

Hálózat
Ügyintézés

Oláh Erzsébet
T 2017.03.30. 12:43

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Amikor a 4G-ről a Hipernetről beszélünk, a településünkön Hajdúviden 10 éve nincs jó lefedettség, többször kértem jeleztem, szolgálati telefon lévén nem tudok váltani, de sajnos otthon nem tudok ügyet intézni, csak ha bizonyos pontján vagyok a kertnek vagy a lakásnak. A XXI. sz. nem szabad lenne előfordulnia. Mivel nincs térerő a csomaghoz tartozó interentet se lehet kihasználni..

Hálózat
Ügyintézés

Céges felhasználó
T 2017.03.30. 12:41

Mit szeretsz a Telenorban?
Nagyjából nimcs mit..

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A térerő (Megyei jogú városban) katasztrófa.

Hálózat
Ügyintézés

Nagy Csaba
T 2017.03.30. 12:37

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
SMS küldés pénteken történt, és szerda reggel(!) kapták meg okafogyottan..... No comment

Hálózat
Ügyintézés

Kosák József
T 2017.03.30. 12:21

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ha előfizető akarok lenni, vagy venni akarok, netán magasabb tarifába szeretnék lépni, akkor azonnal szinte percek alatt el lehet intézni. De ha vissza akarok lépni alacsonyabb kategóriába, akkor minden féle nehézségeket támasztanak. Ha lejára hűségidőd. Nem szólnak előre, ha eltéveszted, és netán lejjebb akarsz lépni, akkor mondják, ja a hűségidőd lejárt... Ez a probléma mindenhol így van.

Hálózat
Ügyintézés

Satya.
T 2017.03.30. 11:37

Mit szeretsz a Telenorban?
A lefedetségük elég jó.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kár volt meg szüntetni a be fízetést az ügyfélszolgálatban.

Hálózat
Ügyintézés

Edit
T 2017.03.30. 11:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Igazából annó a kezdet kezdetén csak ez a szolgáltató volt, én meg hűséges vagyok, nem váltottam . Most ért pozitív dolog a kártyás percdíjak csökkentésével, persze ez is csak gondolom ideig-óráig lesz így. Az ügyféltér nagyon szimpi, ügyfélszék is kihelyezésre került nem kell állni, mint bálám szamara .

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyfélhívó nagyon hiper-szuper, szerintem azért az idősekre is kellene gondolni, habár ebben is segítókészek voltak az ügyfélszolgálaton ülő emberkék

Hálózat
Ügyintézés