Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.83 - 399 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%207 darabdb
22.71%47 darabdb
9.18%19 darabdb
14.49%30 darabdb
14.98%31 darabdb
38.65%80 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.38 - 397 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.04 - 391 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

4 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

19 vélemény 2 oldalon

oldalak: 1 2

Satya.
T 2017.03.30. 11:37

Mit szeretsz a Telenorban?
A lefedetségük elég jó.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kár volt meg szüntetni a be fízetést az ügyfélszolgálatban.

Hálózat
Ügyintézés

Edit
T 2017.03.30. 11:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Igazából annó a kezdet kezdetén csak ez a szolgáltató volt, én meg hűséges vagyok, nem váltottam . Most ért pozitív dolog a kártyás percdíjak csökkentésével, persze ez is csak gondolom ideig-óráig lesz így. Az ügyféltér nagyon szimpi, ügyfélszék is kihelyezésre került nem kell állni, mint bálám szamara .

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyfélhívó nagyon hiper-szuper, szerintem azért az idősekre is kellene gondolni, habár ebben is segítókészek voltak az ügyfélszolgálaton ülő emberkék

Hálózat
Ügyintézés

Alfred
T 2017.03.30. 11:26

Mit szeretsz a Telenorban?
Készülékajánlatok

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Budapest XVI. kerületének bizonyos részein hosszú évek óta gyenge a hálózat, ezt ebben a milleniumban nem megengedhető

Hálózat
Ügyintézés

tanar
T 2017.03.30. 06:42

Mit szeretsz a Telenorban?
-

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-

Hálózat
Ügyintézés

Somogyi Mátyás
T 2017.03.29. 22:43

Mit szeretsz a Telenorban?
My menü az nagyon jó árakat biztosít kártyásoknak, csak sokszor túl nagy egységekben árulják a kedvezményeket.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
4G az katasztrófa sok helyen ki kell kapcsolnom, hogy ne keresse folyamatosan a hálózatot, és ne merüljön le a telefonom 3-4 óra alatt emiatt. A legedettség sem az igazi mert sokszor hálózat sincs!

Hálózat
Ügyintézés

Marcsi
T 2017.03.28. 19:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Tulajdonképpen szeretem, mert jók a vételi viszonyok. Műszaki gondom még nem volt, de DRÁGA!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága! Keveset beszélek és nem találtam olyan csomagot, ami árban is megfelelne, de ha mégis, nem lehet visszafelé lépni. Könyörgöm, ha változik az élethelyzetem, kénytelen vagyok a drágább csomagot fizetni egy életen át. Most akartam csatlakozni egy telenoros flottához, azt sem engedték, mert ugye a hűségidő, meg ez is visszalépésnek számít!!!!!!!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Pandamama
T 2017.03.28. 13:45

Mit szeretsz a Telenorban?
A Flotta csomagot, amit most használok nagyon szeretem.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem tetszik, hogy az általam használt Flotta csomag kínálatából ki került a korlátlan net. Az is kellemetlen picit, hogy flottásként nem juthatok kedvezményesen készülékhez.

Hálózat
Ügyintézés

László
T 2017.03.28. 08:47

Mit szeretsz a Telenorban?
Korrekt az ügyfélszolgálat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Sajnos csak mindig a konkurencia után kullognak tarifákban, csomagokban, nem ők a kreatív "elsők" Drágák a készülékek, ha náluk vásárolja az ember, érdemesebb függetlenül!

Hálózat
Ügyintézés

Zöld László
T 2017.03.19. 20:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Jó térerő,túrhető tarifák.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A blue S csomaggal itteni árakkal lehessen az Eu-ba is.

Hálózat
Ügyintézés