Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.83 - 399 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%207 darabdb
22.71%47 darabdb
9.18%19 darabdb
14.49%30 darabdb
14.98%31 darabdb
38.65%80 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.38 - 397 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.04 - 391 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

3 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

30 vélemény 3 oldalon

oldalak: 1 2 3

Péter
T 2018.10.01. 15:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Általában gyors net. Jó lefedettség. Megfelelő árak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telefonálásnál vidéken nagyon sokszor ledob 2G-re és nem lehet internetezni közben. Nincs Voice over LTE. Néha 4-6 Mbit közötti 4G sebesség, ilyenkor 3G-re átkapcsolva gyorsabb.

Hálózat
Ügyintézés

György
T 2018.09.21. 07:20

Mit szeretsz a Telenorban?
Azért váltottam , mert olcsó volt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózat gyalázatos, állandóan megszakadnak a hívások, főleg a reggeli első beérkező hívások alkalmával. Internet lefedettsége kritikán aluli, ahogy lehet visszamegyek a régi szolgáltatóhoz.

Hálózat
Ügyintézés

egy szomorú előfizető
2018.09.07. 17:02

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nagyon rossz a térerő. A vecsési partner üzlet, semmit nem ér. Háromszor mentem vissza hozzájuk, készülék vásárlás céljából, mivel nem volt az üzletben a kiszemelt készülék. Megígérték, hogy a maglódi partner üzletükből hoznak készüléket. A megbeszélt időre vissza mentem az üzletbe, hát elfelejtették! Persze telefonon lehetetlen az üzletet elérni, de ők már nem hívják fel az ügyfelet. Nulla kommunikáció a részükről a 21. században.

Hálózat
Ügyintézés

Regina
T 2018.07.31. 10:33

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyintézés borzalmas, telefonos hibabejelentésre sokat kell várni, csak a zene szól, ennyi. Lassú, sokszor alig tölt fel valamit. Sajnos a hűsegidőt meg kell várni , jól ki van találva.

Hálózat
Ügyintézés

Macilaci
T 2018.05.01. 07:07

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt kapom amiért fizetek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az alap tarifacsomag indokolatlanul túl van árazva 70 perc beszéd+50Mb net 2890 ft ért ezért az árért a konkurenciánál minden a duplája

Hálózat
Ügyintézés

Szilágyi Endre
T 2017.11.06. 14:30

Mit szeretsz a Telenorban?
Gyakorlatilag nincs szeretnivaló.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs olcsó főleg telefonálásra szolgáló díjcsomag.

Hálózat
Ügyintézés

Yandex250
T 2017.10.17. 04:56

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telenor Hipernet szolgáltatást rendeltem. Az extra keret terhére rendelt szolgáltatásokból csak az egyik lett aktiválva, pedig lassan két hete, hogy használom. Gyenge a lefedettség! Nagyon lassú a letöltési sebesség! Budapesten élek. A Telenor szolgáltatását is a budapesti lakóhelyemen használom. Èlni fogok a 30 napos visszavételi garanciával és soha senkinek nem fogom ajánlani a Telenort!

Hálózat
Ügyintézés

Csicsa
T 2017.07.27. 19:55

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem csalnak a számlázással

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lefedetség, lefedettség, lefedettség. Olcsóbb net, és több net az előfízetőknek!

Hálózat
Ügyintézés

Angyal Gyula
T 2017.04.20. 21:14

Mit szeretsz a Telenorban?
Stabil hálózat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Megyeszékhelyen csak egy képviselete van.Így lassú az ügyintézés.

Hálózat
Ügyintézés

Kelemen Nándor
T 2017.03.31. 10:37

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Sok helyen, (pl. Szeged Sziksósfüdő) nem elég a térerő. Nem tudnak elérni. A számlákon nem tudom követni azt, ami a szerződésben szerepel. Nehezen tudok eligazodni rajta. A telefonos ügyfélszolgálatnál az ügyfélszolgálati irodába irányítanak, onnan pedig visszaküldenek a telefonoshoz !Nem tudják elintézni a problémámat . Ez miatt például nem tudtam e.számlát nyitni.

Hálózat
Ügyintézés