Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.84 - 396 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%204 darabdb
23.04%47 darabdb
9.31%19 darabdb
14.71%30 darabdb
14.71%30 darabdb
38.24%78 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.4 - 394 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.05 - 388 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

78 vélemény 8 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8

Szasza
T 2019.01.23. 20:32

Mit szeretsz a Telenorban?
Szolgáltatások rendben vannak,arra nincs is panaszok,de....

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hűség nélkül vettem készüléket részletre,bekértek 103000 ft-ot,ebből màsfél év alatt sikerült is 20000-et jóvàírni!! Kifizettem a készüléket,mondom kérem vissza a közel 80000 ft-om.... Á azt sajnos nem lehet,az értékesítő rosszul dokumentàlta az előleget,majd 5 év alatt jóvàírjàk!! Gratulàlok,előfizu vissza,most màr jön is a pénz,persze ki tudja mikor 😁 így kell megtartani az előfizetőt! Gratulàlok, magetáék megint gazdagabbak lettek egy előfizetővel.... Csak így tovàbb 😁😁

Hálózat
Ügyintézés

Volt telenor ügyfél
T 2019.01.03. 21:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Hogy amikor vasarolsz náluk akkor csak épp a lényeget nem említik meg!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Troger egy banda, senkinek nem ajánlom! Még a legrégebbi ügyfelektől is nagyon horror előlegeket elkernek, még akkor is ha minden mindig időben van fizetve, a készülék biztosutasuk meg egy akkora parasztvakitas amit még nem látott a vilag, egy kijelző csere másfél hónapig tartott, az ügyfélszolgálat egyenesen gyalázat! Soha többet nem szerzodok veluk!

Hálózat
Ügyintézés

ferenc.szabados51@gmail.com
T 2018.11.07. 08:48

Mit szeretsz a Telenorban?
Egy simlis szolgáltató

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az egész üzlet politikán

Hálózat
Ügyintézés

Zsolt
T 2018.10.11. 10:02

Mit szeretsz a Telenorban?
Régen jobb volt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Közel 20 évig voltam előfizető, de már nagyon barátságtalan az ügyintézés, és nem is jó minőségűek a szolgáltatások, és árban is vannak sokkal jobb megoldások. Sajnos számhordozással megválunk egymástól. :-(

Hálózat
Ügyintézés

ferenc.szabados51@gmail.com
T 2018.10.09. 10:27

Mit szeretsz a Telenorban?
Elég régóta Telenoros vagyok de nagyon gondolkodom hogy váltok

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan, más szolgáltatóval rossz a kapcsolat, A hálózat nagyon rossz , az ügyfélel való kapcsolat rossz .

Hálózat
Ügyintézés

Szolgáltatóváltás
2018.10.03. 12:16

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt, hogy elpártoltam tőlük.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Beltéri lefedettség nagyvárosban kritikán aluli. Megfelelő térerő esetén is megszakad a vonal. Szaggatott hangfoszlányok állandóan. Hol jó az a hálózat, amelyik eldobja a hívásokat? Lekezelő szakmai hozzáállás. Éppen csak nem küldtek más éghajlatra levelükkel. Végül megoldódott a gondom szolgáltató váltással. Köszönöm a segítséget Telenor.

Hálózat
Ügyintézés

Ákos
V 2018.08.26. 14:26

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Senkinek sem ajánlom!

Hálózat
Ügyintézés

Inez F.
T 2018.08.02. 08:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmi!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs térerő, lefedettség, aki telefonálni szeretne és internetezni az ne válassza a telenort, átverés!

Hálózat
Ügyintézés

Petya
T 2018.06.17. 11:01

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A net mennyisége nevetséges az arany árban lévő csomagokhoz. Az angol feltöltős kártyámhoz 5 gb net van, de léteznek ennél jobbak is ott.

Hálózat
Ügyintézés

Luigi
T 2018.05.31. 23:43

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés