Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.84 - 394 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%202 darabdb
23.27%47 darabdb
9.41%19 darabdb
14.36%29 darabdb
14.85%30 darabdb
38.12%77 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.41 - 392 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.05 - 386 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

227 vélemény 23 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 17 18 19 20 21 22 23

Satya.
T 2017.03.30. 11:37

Mit szeretsz a Telenorban?
A lefedetségük elég jó.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kár volt meg szüntetni a be fízetést az ügyfélszolgálatban.

Hálózat
Ügyintézés

Edit
T 2017.03.30. 11:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Igazából annó a kezdet kezdetén csak ez a szolgáltató volt, én meg hűséges vagyok, nem váltottam . Most ért pozitív dolog a kártyás percdíjak csökkentésével, persze ez is csak gondolom ideig-óráig lesz így. Az ügyféltér nagyon szimpi, ügyfélszék is kihelyezésre került nem kell állni, mint bálám szamara .

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyfélhívó nagyon hiper-szuper, szerintem azért az idősekre is kellene gondolni, habár ebben is segítókészek voltak az ügyfélszolgálaton ülő emberkék

Hálózat
Ügyintézés

Alfred
T 2017.03.30. 11:26

Mit szeretsz a Telenorban?
Készülékajánlatok

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Budapest XVI. kerületének bizonyos részein hosszú évek óta gyenge a hálózat, ezt ebben a milleniumban nem megengedhető

Hálózat
Ügyintézés

Androsits István
T 2017.03.30. 09:02

Mit szeretsz a Telenorban?
A névváltoztatás óta - nem gondolom, hogy azzal összefüggésben - rohamosan romlik az általános színvonal! Wzért lassan semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Visszaélve a gazdasági erőfőlényükkel, a sorozatos egyoldalú és rendkívül előnytelen szerződés-módosítások. Vissza kellene térni a tisztességes üzleti magatartáshoz! Csak azért maradtam mellettük, mert - valószínűleg a kartellezés eredményeként a többi sem jobb!

Hálózat
Ügyintézés

Kis Jakab
T 2017.03.30. 08:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit 20 ėv után most hagyom ott őket.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Azt csinálnak a rėgi ügyfellekkel amit akarnak.

Hálózat
Ügyintézés

Németh Imre
T 2017.03.30. 08:10

Mit szeretsz a Telenorban?
Megbízható, stabil hálózat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A készülék ajánlatok bővítése.

Hálózat
Ügyintézés

papa1
T 2017.03.30. 07:15

Mit szeretsz a Telenorban?
0

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
0

Hálózat
Ügyintézés

Hunya
T 2017.03.30. 07:13

Mit szeretsz a Telenorban?
A hálózat minőségét, azzal itt nincs probléma.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Bár az én személyes ügyintézőm a legjobb, látni, hogy amit a értékesítési szemlélet irányába tesznek, az nulla! Hatalmas pénzeket költenek a csili-Vili új üzletekre, de az abban dolgozó embereken látszik a demotivaltsag. Meggyőződésem, hogy a hazai mobilszolgáltatók karteleznek! :(

Hálózat
Ügyintézés

tanar
T 2017.03.30. 06:42

Mit szeretsz a Telenorban?
-

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-

Hálózat
Ügyintézés

Nagyi
2017.03.30. 06:42

Mit szeretsz a Telenorban?
Igazából csak elfogadom. Akárhova megyek át, mindenhol van a tarifacsomagbam ami nem megfelelő.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyintézés capnivaló, soha nem lehet a panasszal fordulni olyan személyhez, aki érti is a dolgát. Az ügyfélszolgálaton olyan embewrek dolgoznak, akik csak ugatják a dolgot.

Hálózat
Ügyintézés