Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.81 - 408 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%213 darabdb
22.07%47 darabdb
9.39%20 darabdb
14.08%30 darabdb
14.55%31 darabdb
39.91%85 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.37 - 406 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.01 - 400 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

245 vélemény 25 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25

tom kom
T 2017.03.30. 18:40

Mit szeretsz a Telenorban?
SÁROSPATAKI ügyfélszolgálat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
MY TELENOR belépése. kedvezőbb alapcsomagok

Hálózat
Ügyintézés

F.Ferenc
2017.03.30. 17:17

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem jut eszembe semmi

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Átláthatóbb számlák,korrektebb tájékoztatás

Hálózat
Ügyintézés

Gipsz Jakab
T 2017.03.30. 17:11

Mit szeretsz a Telenorban?
Versenyképes áraik vannak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Vidéki lefedettsége hiányos!/Kövegy/

Hálózat
Ügyintézés

Szabo Gabor
T 2017.03.30. 16:44

Mit szeretsz a Telenorban?
En telenoros vagyok jo ideje. Meg vagyok elegedve a szolgaltatoval. Megbizhato jok a keszulekei.jok az akcioi.kedvesek a kollegak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem jut eszembe semmi.

Hálózat
Ügyintézés

János
T 2017.03.30. 16:34

Mit szeretsz a Telenorban?
Kb 20 éve, Pannon/Telenor a szolgáltatóm. Nekem soha, semmi, bajom nem volt velük Ha időpontra mentem valamiért, 5-6 percnél nem vártam többet. Legalábbis szegeden, számomra ez a jellemző. A csomagok jók, akinek nem tetszik menjen máshová.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin sem változtatnék!

Hálózat
Ügyintézés

Krisztián
T 2017.03.30. 16:08

Mit szeretsz a Telenorban?
Olyan sajnos nincs.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A Mytelenor felületet KÖTELEZŐEN ÁTLÁTHATÓVÁ TETETNÉM velük. Ha kapcsolatba akarsz velük krülni,ezen keresztül a poklok bugyrát járatják veled. Ide miután bejelentkeztél, és levélírásra vetemednél,újra be kell jelentkezned nem kis tortúrával. DE Miéééééééééért ? - Nehéz tőlük megszabadülni. Betartanak,nem korrektek. A számlázásról ne is beszéljünk. Sorolhatnám napestig. Soha többé TELENOR.

Hálózat
Ügyintézés

Bobby
T 2017.03.30. 16:06

Mit szeretsz a Telenorban?
A többihez képest jó lefedettség

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Inkorrektek, szerződéskötésnél mondanak valamit és menj vissza este 6ra és akkor írd alá a szerződést mert sok idő elkészíteni (céges ügyfél sok számmal). Első számlánál meg jön a pofára esés. Több irányból reklamáció, természetesen egymásnak ellenmondó válaszokkal több embertől. 5 hónap alatt nem volt olyan számlánk amit nem kellet volna megreklamálni.

Hálózat
Ügyintézés

Feri Varga
T 2017.03.30. 14:56

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Még bp is akadozik a " HIPERNET"

Hálózat
Ügyintézés

Sztaskóné Miklósy Marianna
T 2017.03.30. 14:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Az udvarias ügyfélszolgálatot ,eddig bármilyen problémám volt ,mindent sikerült elintéznem ,nem járattak meg feleslegesen.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin

Hálózat
Ügyintézés

Borsos József.
T 2017.03.30. 13:58

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit,megakarok szabadulni tőlük.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mert nincs bank számlám a sárga csekkre felszámol 1000.ft-ot.

Hálózat
Ügyintézés