Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.84 - 394 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%202 darabdb
23.27%47 darabdb
9.41%19 darabdb
14.36%29 darabdb
14.85%30 darabdb
38.12%77 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.41 - 392 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.05 - 386 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

5 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

47 vélemény 5 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5

Zoltán
T 2019.06.30. 20:27

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt, hogy az ügyfélszolgálaton nem kell sokat várni, hogy felvegyék a telefont. Valamint rendkívül korrektek és segítőkészek is.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lefedettségben fejlődhetne, van ahol nagyon gyenge és lassú...

Hálózat
Ügyintézés

Máté
T 2019.06.19. 23:53

Mit szeretsz a Telenorban?
Árak, szolgáltatás, ügyintézés. A Hello Kártyás csomagok iszonyat jók lettek ( és nem kötelező rá váltani, aki nem akar megmarad a 19 Ft-os csomagja)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin

Hálózat
Ügyintézés

zotya
T 2019.03.25. 14:58

Mit szeretsz a Telenorban?
Kedvesek az ügyintézők a személyes és telefonos ügyfélszolgálaton is. Lefedettség jónak mondható, 10/6 helyen tökéletes a 4G

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Talán a 2 az 1ben csomagokon, a 2in1S csomagban lehetne 1GB net kevesebb beszéddel.

Hálózat
Ügyintézés

Biró Norbert
T 2019.02.27. 22:49

Mit szeretsz a Telenorban?
Szerintem nekik van a leggyorsabb hálózatuk Budapesten, függetlenül attól, hogy a többi szolgáltató mit mond... bármikor néztük ismerősökkel, mindig a Telenor volt a gyorsabb!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Webes számlabefizetés lehetne jobb - (az új APP kiváló)

Hálózat
Ügyintézés

Bató András
2019.02.08. 17:37

Mit szeretsz a Telenorban?
Még Pannon GSM volt mikor az első telefonnt megvettem ott. Mindig segítenek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Tamás
T 2019.02.07. 17:31

Mit szeretsz a Telenorban?
Ügyfélközpontú, ha kérdésed van azonnal válaszolnak. Hálózata közel a legjobb erre felé. Mobilnet: (PING 2 Letöltés 280MB/s Feltöltés 150MB/s)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Olcsóbb tarifákat korlátlan nettel, esetleg személyre szabott csomagot amit te magad állítasz össze. (hasonlóra gondolok mint amilyen a Magentáéknál van)

Hálózat
Ügyintézés

Sárkány Alex
T 2019.02.07. 06:53

Mit szeretsz a Telenorban?
Nagyon jó a tarifájuk

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

hirntot
T 2019.02.02. 18:23

Mit szeretsz a Telenorban?
Nagyon készségesek, ügyfélszolgálat sokkal jobb mint a magentáé. Lefedettség, árak olcsóbbak mint a másik két szolgáltatóé.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Korlátlan net csomagokat visszahoznám..

Hálózat
Ügyintézés

elégedett ügyfél
T 2018.11.27. 19:40

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Blue+ csomagok árát csökkenteném, vagy így lenne összeállítva pl hogy 100gb alap 2990 Ft-ért. ÉS SOKKAL TÖBB AJÁNDÉK ADATOT, PERCEKET AZ ÜNNEPEKRE!

Hálózat
Ügyintézés

simpley
T 2018.11.13. 16:47

Mit szeretsz a Telenorban?
Ügyfélhez való hozzáállás, ügyfélközpontú. Ha kérdésed van azonnal válaszolnak...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A díjcsomagok összeállításán, főleg a Blue+-on.. Lehetne pl akkor már ha annyira 100GB, a legolcsóbb csomagban ennyi, és folyamatosan növekedő felhasználható adat. Ezt leszámítva a legkorrektebb szolgáltató...

Hálózat
Ügyintézés