Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.87 - 384 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%197 darabdb
23.86%47 darabdb
9.64%19 darabdb
13.71%27 darabdb
15.23%30 darabdb
37.56%74 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.43 - 383 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.07 - 377 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

4 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

19 vélemény 2 oldalon

oldalak: 1 2

XXXXX YYYYY
T 2019.06.15. 20:01

Mit szeretsz a Telenorban?
Eddig stabil minőséget nyújtottak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mostanában, ha ülök, átkapcsol EDGE-re a hálózat, ami nem penge. Javasolt felállni, ablakhoz menni. Én nem tudom, miért, remélem, csak karbantartás miatt esett a jelerősség. A másik, ami nem tetszett, hogy szerettem volna új mobilt, mert a meglévő haldoklani kezdett. Szépen bementem a mobilszalonba, ahol azt mondták, csak 2 év hűséggel. Mi van? Viszem a pénzt, és nem vehetek mobilt kártyás csomagban? Undorító, hogy rögtön két év hűséget akarnak valakire ráverni. Ez nagyon rossz fényt vetett rájuk. Főleg, mert így, az áhított mobilt kénytelen voltam webshopban megvenni, megbízható bolt, 90+% elégedettség, ár ugyanaz. Kifejezetten kértem, bontatlan csomagolású mobilt kérek, de csak egy "European SIM card only" feliratú hülyeséggel lett lezárva. (Mindenki, akinek esze van, menjen be a boltba, nézze meg, mit vesz, és nézze meg, mi mivel van lezárva a doboz!) Azaz, átvertek, köszönöm, Telenor, ti kényszerítettetek áthidaló megoldásra. A lehúzás veszteség, mindkettőnknek. Hogy megérte.

Hálózat
Ügyintézés

Bódi Zoltán Apartman Bódi Hortobágy kft.
T 2019.02.18. 09:24

Mit szeretsz a Telenorban?
1996 kezdődött a Pannon GSM, azóta csak ezt a rendszert használom. Ma már Telenor-nak hívják an céget. Tehát kitartó ügyfél vagyok az biztos. Szerintem minden cégnél vannak problémák és nehézségek. A Telenor cégnél igyekszenek, technikailag az új dolgokkal elől lenni.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Sajnos az új Samsung telefonom leeset, pedig vettem hozzá védőtokot bőrből. Az üvegfelület megrepedt. Egyenlőre még használható, nem tudom meddig. Kértem ha lehet kapjak egy kis felárral, egy új Samsung telefont. Sajnos nem adták meg a lehetőséget. Csak magas áron tudnám ugyanazt a készüléket megvenni. Ennyi év hűségnél, elvárnám a VIP ügyfél kezelést.

Hálózat
Ügyintézés

Cintia
T 2018.02.11. 14:12

Mit szeretsz a Telenorban?
A csomagok kínálatát.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem tetszik, hogy hétvégén is küldenek sms-t, vagy kora reggeli órákban!!

Hálózat
Ügyintézés

Molnár Milán
T 2017.08.18. 21:42

Mit szeretsz a Telenorban?
Gyorsan reagálnak ha probléma adódik, gyorsan is kijönnek megnézni. A mobil térerő igen jó!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A "szerelőknek" fogalmuk sincs mit csinálnak,nem javítottak semmin, a beígért térerő erősítő antennát már egy éve várom. A vidéken élő emberek internete nem érdekli őket! ÉS NEM ENGEDTEK A 2 ÉVES SZERZŐDÉSBŐL, VAN MÉG SAJNOS EGY ÉV :( !!

Hálózat
Ügyintézés

Jack bácsi
T 2017.07.02. 18:54

Mit szeretsz a Telenorban?
Olyan szép neve van :)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Minden csomaghoz legalább 1 GB internet...és olcsóbban...sokkal olcsóbban...

Hálózat
Ügyintézés

Bali Bali
T 2017.06.24. 13:56

Mit szeretsz a Telenorban?
Korrekt cég, nem olcsó de stabil és nyiltan figyelmeztetnek "apróbetüs" részekre, hibákra is. Remek az ügyintézési lehetőségeik, mindig elérhető ügyfélszolgálat, gyors ügyintézés akkoris ha valamiért be kellene menni személyesen.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rommlik a hállózat minősége, az ujonnan beszerelt alacson minőségű bázisállomások miatt.

Hálózat
Ügyintézés

Dr. Csapó János
T 2017.05.25. 10:27

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Etelka
T 2017.04.02. 23:10

Mit szeretsz a Telenorban?
Végig próbáltam az összes szolgáltatót, nagyon nehéz volt megszabadulni tőlük. Az áraikat, a kínálatukat folyton változtatták, a váltást szinte lehetetlenné tették. Soha többet nem leszek ügyfele egyiknek sem. A Telenorral eddig nincs probléma, bár flottában vagyok, nincsenek nagy igényeim. Egyetlen rossz tapasztalat volt, egy családtagom új készüléket vásárolt, és az ügyintéző javaslatára csomagot váltott, így olcsóbban lehetett megvenni a telefont. Arra viszont nem hívta fel a figyelmet, hogy az új csomagban drágább az internet. Ez nem vészes hiba, erre magától is rájön az ember. Mint tudjuk, nincs ingyen ebéd.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rendben van így.

Hálózat
Ügyintézés

tom kom
T 2017.03.30. 18:40

Mit szeretsz a Telenorban?
SÁROSPATAKI ügyfélszolgálat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
MY TELENOR belépése. kedvezőbb alapcsomagok

Hálózat
Ügyintézés

Oláh Erzsébet
T 2017.03.30. 12:43

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Amikor a 4G-ről a Hipernetről beszélünk, a településünkön Hajdúviden 10 éve nincs jó lefedettség, többször kértem jeleztem, szolgálati telefon lévén nem tudok váltani, de sajnos otthon nem tudok ügyet intézni, csak ha bizonyos pontján vagyok a kertnek vagy a lakásnak. A XXI. sz. nem szabad lenne előfordulnia. Mivel nincs térerő a csomaghoz tartozó interentet se lehet kihasználni..

Hálózat
Ügyintézés