Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.87 - 384 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%197 darabdb
23.86%47 darabdb
9.64%19 darabdb
13.71%27 darabdb
15.23%30 darabdb
37.56%74 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.43 - 383 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.07 - 377 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

3 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

27 vélemény 3 oldalon

oldalak: 1 2 3

Szilágyi Ádám
T hétfő, 11:56

Mit szeretsz a Telenorban?
A telenor appot.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az egész úgy ... ahogy van, neha csak úgy nem tudok hívni senkit mert a hivasnal nem csong ki de üzenetet tudok küldeni.

Hálózat
Ügyintézés

Neuro
T Múlt szerda, 11:37

Mit szeretsz a Telenorban?
Még mindig a legstabilabb szolgáltató a három nagy közül. Nem vagyok maradéktalanul elégedett az otthoni internet szolgáltatással, de a másik kettő labdába sem rúghat. Se a csomagjaikkal, se a minőségükkel.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Néha a mobilinternet botrányosan lassú. Ahol lakom, csak ez a nethozzáférési lehetőség van és évekig semmi problémám nem volt, azonban mostanában néha nagyon belassul: 3-4 mbit/sec, holott régen stabil 40+ volt, néha 100-at súrolva, na ilyen már rég nincs, mostanság a 20-nak már örülök. Elintézték annyival, hogy hát ilyenkor terhelt a hálózat. Leszarom, fejlesszék!

Hálózat
Ügyintézés

Gabor
T 2019.08.05. 09:06

Mit szeretsz a Telenorban?
Hogy retró módon csak kullog a piac után, nem kell aggódnom h meglepnek valami jó ajanlattal...az máshol már min. 1-2 éve fut ha ők bevezetik

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A telefonos ügyfélazolgálat tele van olyan emberekkel akik semmire se alkalmasak. Elüldözni jók csak ügyfelet nem bevonzani.

Hálózat
Ügyintézés

Kristóf
T 2019.03.15. 16:01

Mit szeretsz a Telenorban?
Lószart.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hyper lassú korlátlan neten változtatnák hogy reggel csak 500-600kbs-tud szedni este 23után 3-7mb-al...

Hálózat
Ügyintézés

Barnóczki Attila
T 2019.01.20. 10:55

Mit szeretsz a Telenorban?
Általában elmondható jó előfizetői csomagok vannak

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mai napon voltam telenor központba (Nyiregyháza korzó) sajnos azt kell mondjam az ügyintéző hozzáállása már az elején nulla volt. Amikor kimondtam új dolgozói előfizetést szeretnék hááát az arca is elváltozott. De mivel nem valósult meg az üzletkötés egyéb okokból szinte boldog lett. Ezek után úgygondolom nem érdekel a kedvezményes dolgozói előfizetés. Valószinü szolgáltatóváltáson is átesek. Kedvesebb ügyintézőt tudnék elképzelni. Arról én nem tehetek hogy neki Vasárnap dolgozni kell!

Hálózat
Ügyintézés

Andrea
2018.12.18. 14:23

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telenor Hipernetet rendeltem augusztusban. Minden hónapban pontosan van a számla befizetve és sosem értük el a 100GB korlátot, mégis olyan lassú a net mintha legalább vissza ugrottunk volna az okos telefonok előtti korszakba. Pedig mutatja hogy 4G mégis semmi.. Amint lehet meg is szabadulok tőle.

Hálózat
Ügyintézés

Péter
T 2018.11.11. 19:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Mint minden szolgáltató addig klappol minden amíg megkötöd a szerződést.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ha tehetném, darabokban vinném vissza nekik a routert.

Hálózat
Ügyintézés

Péter
T 2018.10.01. 15:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Általában gyors net. Jó lefedettség. Megfelelő árak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telefonálásnál vidéken nagyon sokszor ledob 2G-re és nem lehet internetezni közben. Nincs Voice over LTE. Néha 4-6 Mbit közötti 4G sebesség, ilyenkor 3G-re átkapcsolva gyorsabb.

Hálózat
Ügyintézés

György
T 2018.09.21. 07:20

Mit szeretsz a Telenorban?
Azért váltottam , mert olcsó volt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózat gyalázatos, állandóan megszakadnak a hívások, főleg a reggeli első beérkező hívások alkalmával. Internet lefedettsége kritikán aluli, ahogy lehet visszamegyek a régi szolgáltatóhoz.

Hálózat
Ügyintézés

egy szomorú előfizető
2018.09.07. 17:02

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nagyon rossz a térerő. A vecsési partner üzlet, semmit nem ér. Háromszor mentem vissza hozzájuk, készülék vásárlás céljából, mivel nem volt az üzletben a kiszemelt készülék. Megígérték, hogy a maglódi partner üzletükből hoznak készüléket. A megbeszélt időre vissza mentem az üzletbe, hát elfelejtették! Persze telefonon lehetetlen az üzletet elérni, de ők már nem hívják fel az ügyfelet. Nulla kommunikáció a részükről a 21. században.

Hálózat
Ügyintézés