Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.84 - 394 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%202 darabdb
23.27%47 darabdb
9.41%19 darabdb
14.36%29 darabdb
14.85%30 darabdb
38.12%77 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.41 - 392 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.05 - 386 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

3 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

29 vélemény 3 oldalon

oldalak: 1 2 3

Ervin Viktor
T Múlt szombat, 08:14

Mit szeretsz a Telenorban?
Valamikor jó volt hiszen jó gesztusokat tett a Telenor.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyfélszolgálat egyes helyeken egyszerűen szánalmas.Segítség helyett azon az elven vannak,hogy ők úgy is megkapják a fizetésüket a kuncsaftok pénzéböl.Még azt is szóvá teszik,hogy ha nem tetszik akkor lehet szolgáltatót váltani.Hazugnak tekintik a kuncsaftot és arra utalnak,hogy,csak nekik lehet igazuk.Az ilyen Telenoros munkatársaktol megkellene válni,mert nem oda valok és rontják a Telenor hírnevét.Magam is gondolkodom rajta,hogy inkább más szolgáltatot veszek igénybe.

Hálózat
Ügyintézés

Heu Réka
T 2019.08.30. 15:52

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmi rendkívülit, de nem rosszabb mint a többi a telekommunikációs piacon.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A központi ügyfélszolgálat ha nehezen is érhető el néha, alapvetően tájékozott, segítőkész. De a helyi üzletekben, pl. Balatonfüreden, Veszprémben dilettáns, figyelmetlen, tájékozatlan, és egyáltalán nem segítőkész, azt leszámítva amit azonnal el lehet adni.

Hálózat
Ügyintézés

Szilágyi Ádám
T 2019.08.19. 11:56

Mit szeretsz a Telenorban?
A telenor appot.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az egész úgy ... ahogy van, neha csak úgy nem tudok hívni senkit mert a hivasnal nem csong ki de üzenetet tudok küldeni.

Hálózat
Ügyintézés

Neuro
T 2019.08.14. 11:37

Mit szeretsz a Telenorban?
Még mindig a legstabilabb szolgáltató a három nagy közül. Nem vagyok maradéktalanul elégedett az otthoni internet szolgáltatással, de a másik kettő labdába sem rúghat. Se a csomagjaikkal, se a minőségükkel.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Néha a mobilinternet botrányosan lassú. Ahol lakom, csak ez a nethozzáférési lehetőség van és évekig semmi problémám nem volt, azonban mostanában néha nagyon belassul: 3-4 mbit/sec, holott régen stabil 40+ volt, néha 100-at súrolva, na ilyen már rég nincs, mostanság a 20-nak már örülök. Elintézték annyival, hogy hát ilyenkor terhelt a hálózat. Leszarom, fejlesszék!

Hálózat
Ügyintézés

Gabor
T 2019.08.05. 09:06

Mit szeretsz a Telenorban?
Hogy retró módon csak kullog a piac után, nem kell aggódnom h meglepnek valami jó ajanlattal...az máshol már min. 1-2 éve fut ha ők bevezetik

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A telefonos ügyfélazolgálat tele van olyan emberekkel akik semmire se alkalmasak. Elüldözni jók csak ügyfelet nem bevonzani.

Hálózat
Ügyintézés

Kristóf
T 2019.03.15. 16:01

Mit szeretsz a Telenorban?
Lószart.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hyper lassú korlátlan neten változtatnák hogy reggel csak 500-600kbs-tud szedni este 23után 3-7mb-al...

Hálózat
Ügyintézés

Barnóczki Attila
T 2019.01.20. 10:55

Mit szeretsz a Telenorban?
Általában elmondható jó előfizetői csomagok vannak

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mai napon voltam telenor központba (Nyiregyháza korzó) sajnos azt kell mondjam az ügyintéző hozzáállása már az elején nulla volt. Amikor kimondtam új dolgozói előfizetést szeretnék hááát az arca is elváltozott. De mivel nem valósult meg az üzletkötés egyéb okokból szinte boldog lett. Ezek után úgygondolom nem érdekel a kedvezményes dolgozói előfizetés. Valószinü szolgáltatóváltáson is átesek. Kedvesebb ügyintézőt tudnék elképzelni. Arról én nem tehetek hogy neki Vasárnap dolgozni kell!

Hálózat
Ügyintézés

Andrea
2018.12.18. 14:23

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telenor Hipernetet rendeltem augusztusban. Minden hónapban pontosan van a számla befizetve és sosem értük el a 100GB korlátot, mégis olyan lassú a net mintha legalább vissza ugrottunk volna az okos telefonok előtti korszakba. Pedig mutatja hogy 4G mégis semmi.. Amint lehet meg is szabadulok tőle.

Hálózat
Ügyintézés

Péter
T 2018.11.11. 19:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Mint minden szolgáltató addig klappol minden amíg megkötöd a szerződést.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ha tehetném, darabokban vinném vissza nekik a routert.

Hálózat
Ügyintézés

Péter
T 2018.10.01. 15:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Általában gyors net. Jó lefedettség. Megfelelő árak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telefonálásnál vidéken nagyon sokszor ledob 2G-re és nem lehet internetezni közben. Nincs Voice over LTE. Néha 4-6 Mbit közötti 4G sebesség, ilyenkor 3G-re átkapcsolva gyorsabb.

Hálózat
Ügyintézés