Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.82 - 401 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%209 darabdb
22.49%47 darabdb
9.09%19 darabdb
14.35%30 darabdb
14.83%31 darabdb
39.23%82 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.37 - 399 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.03 - 393 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

2 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

31 vélemény 4 oldalon

oldalak: 1 2 3 4

Egycsodaváró
T 2019.11.12. 16:56

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit mert inkorrektek, nem foglalkoznak az ügyfél panaszokkal. Miért is veszik fel a fizetésüket?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Megbizhatatlan, instabil hálózat.

Hálózat
Ügyintézés

Csuzi Gábor
T 2019.04.14. 09:25

Mit szeretsz a Telenorban?
Régen jó volt, szerettem.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1 perc alatt a mobilinternet ( megjegyzem ágyban feküdtem, helyzetem egyátalán nem változott) végigrotált 4g+ rol 4g, H+, H, E; majd vissza 4g, mindezt 5 percen keresztül percente ismétlődve, screenshot is van róla, hisz ezt legalább naponta 2x-3x eljátsza. Ha kinyomod a mobilnetet nrm segit, amint benyomod ugyanezt csinálja, borzasztóan gagyi, ezért lassan már fizetni sem érdemes, ilyet ingyen is alig fogadnék el, borzasztó.

Hálózat
Ügyintézés

András
T 2019.02.04. 05:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Igazából semmit!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózata gyenge. Még városon belül is sok helyen szakadozik !!!!!!!! A készülékek drágák !!! Szolgáltatásai drágák ! Változtatni a szolgáltatót fogom.

Hálózat
Ügyintézés

Zsolt
T 2019.01.15. 13:05

Mit szeretsz a Telenorban?
Régen a Hello Datát, már semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A legrosszabb minőségű hálózat telefonálásra. Telekomról váltva olyan mintha visszaugrottál volna az időbe 15 évet. Sokszor 2G-re dob és olyan rossz minőségű lesz a hang hívásnál, hogy nehezen lehet érteni mit mond a másik fél a vonalon, ráadásul internet is megszűnik szóval addig offline leszel . Ha épp 3G-re dob akkor elfogadható, de sokszor hívásközbe váltogat a kettő között. VoLTE lenne a megoldás, de ezt több mint 2 éve ígérgetik, de még mindig csak "bétába" van. Ezek mellett vidéken a 4G sokszor 3-5 Mbit-es sebességet produkál mivel sokan választották a már megszűnt Hello Data csomagot és azzal torrenteznek amit a szolgáltató valamiért nem korlátoz.

Hálózat
Ügyintézés

kedvesvásárló
T 2018.11.19. 21:55

Mit szeretsz a Telenorban?
A kék logójukat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hálózat pocsék. Maximum hajnalban érhető el élvezhető internetsebesség

Hálózat
Ügyintézés

Ferenc
T 2018.10.31. 11:58

Mit szeretsz a Telenorban?
A hálozattal, lefedettséggel elégedett vagyok.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Katasztrófa, ha ügyet kell intézni! Lassú, körülményes, persze ez a véleményem a debreceni üzletükre (Kossuth tér) vonatkozik! Egyáltalán nem ügyfélbarát!

Hálózat
Ügyintézés

Gábor
T 2018.10.20. 13:23

Mit szeretsz a Telenorban?
Tud gyors is lenni.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózat egy szar. Folyton dobál 2G, 3G és 4G között. Valamikor 3G-n marad és nem megy vissza 4G-re. Telefonáláskor ledob 2G-re borzasztó hangminőség lesz és internetet felejtsd el. Voice over LTE 2018-ban sehol. Néha 4G-n 1-2 Mbit-es sebességet produkál és ilyenkor 3G-re átváltva gyorsabb....

Hálózat
Ügyintézés

Dániel
T 2018.10.18. 20:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Korlátlan hipernetet (egészen idáig). Mostmár semmit. Megérett a szolgáltató váltás.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Elköltöztem Budapesttől 30.kmre szerintem annyira nem vidék ez. Mégsincs normális net egyik előfizetésemen sem. 2g 3g 4g kozott ugrál lefagy....Holott a lefedettségi térképen tökéletes vételt igérnek 4g+ on. Hatalmas átbaszás. Mindemellett, most megszüntették a hellodata csomagot is. Itt az ideje,hogy soksok év után szolgáltatót váltsak. Kösz telenor,viszlát

Hálózat
Ügyintézés

Balazs Jozsef
T 2018.10.13. 17:34

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem szeretem, mert nem korrekt.Sajnos, mar semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan a havi elszamolas, tobbszor kertem valtoztatast, de meg arra sem meltattak, hogy valaszoljanak. Szerintem most dragabbak lettek, mint korabban, ez nem piaci kerdes.

Hálózat
Ügyintézés

fuchs
T 2018.02.27. 21:56

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
4G németországban nem működik. Ugyfelszolgalaton sűrűn váltják egymást az alkalmazottak, gusztustalanul tukmálják az előfizetéses ajanlatokat!

Hálózat
Ügyintézés