Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Telenor vélemények
Értékelés: 2.9 - 376 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%190 darabdb
24.74%47 darabdb
10%19 darabdb
12.63%24 darabdb
15.79%30 darabdb
36.84%70 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.45 - 375 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.09 - 370 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

214 vélemény 22 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 18 19 20 21 22

Zoltán
T 2019.06.30. 20:27

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt, hogy az ügyfélszolgálaton nem kell sokat várni, hogy felvegyék a telefont. Valamint rendkívül korrektek és segítőkészek is.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lefedettségben fejlődhetne, van ahol nagyon gyenge és lassú...

Hálózat
Ügyintézés

Máté
T 2019.06.19. 23:53

Mit szeretsz a Telenorban?
Árak, szolgáltatás, ügyintézés. A Hello Kártyás csomagok iszonyat jók lettek ( és nem kötelező rá váltani, aki nem akar megmarad a 19 Ft-os csomagja)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin

Hálózat
Ügyintézés

undorító rákos telenor!!!!!!!!!!!!!!!
2019.06.18. 19:59

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

XXXXX YYYYY
T 2019.06.15. 20:01

Mit szeretsz a Telenorban?
Eddig stabil minőséget nyújtottak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mostanában, ha ülök, átkapcsol EDGE-re a hálózat, ami nem penge. Javasolt felállni, ablakhoz menni. Én nem tudom, miért, remélem, csak karbantartás miatt esett a jelerősség. A másik, ami nem tetszett, hogy szerettem volna új mobilt, mert a meglévő haldoklani kezdett. Szépen bementem a mobilszalonba, ahol azt mondták, csak 2 év hűséggel. Mi van? Viszem a pénzt, és nem vehetek mobilt kártyás csomagban? Undorító, hogy rögtön két év hűséget akarnak valakire ráverni. Ez nagyon rossz fényt vetett rájuk. Főleg, mert így, az áhított mobilt kénytelen voltam webshopban megvenni, megbízható bolt, 90+% elégedettség, ár ugyanaz. Kifejezetten kértem, bontatlan csomagolású mobilt kérek, de csak egy "European SIM card only" feliratú hülyeséggel lett lezárva. (Mindenki, akinek esze van, menjen be a boltba, nézze meg, mit vesz, és nézze meg, mi mivel van lezárva a doboz!) Azaz, átvertek, köszönöm, Telenor, ti kényszerítettetek áthidaló megoldásra. A lehúzás veszteség, mindkettőnknek. Hogy megérte.

Hálózat
Ügyintézés

Patológián a helyetek!
2019.06.10. 19:45

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

szomorodjatok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2019.05.26. 19:51

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

FOS T
2019.05.22. 14:27

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmit, a cseh-ek jó tönkreteszik az egészet! Rengeteget romlott a szolgáltatás minősége,úgy hogy mennek szépen a kukába a Telenor-os SIM kártyák.

Hálózat
Ügyintézés

Gabor
T 2019.04.23. 20:02

Mit szeretsz a Telenorban?
Mostmár semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Amiota meg vol let lett a hivás. Azota szar lett a térerö. Igy visszont el fogunk menni a telenortol. Nem jo a térerö amiota ez fos DH hivásvan.

Hálózat
Ügyintézés

Csuzi Gábor
T 2019.04.14. 09:25

Mit szeretsz a Telenorban?
Régen jó volt, szerettem.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1 perc alatt a mobilinternet ( megjegyzem ágyban feküdtem, helyzetem egyátalán nem változott) végigrotált 4g+ rol 4g, H+, H, E; majd vissza 4g, mindezt 5 percen keresztül percente ismétlődve, screenshot is van róla, hisz ezt legalább naponta 2x-3x eljátsza. Ha kinyomod a mobilnetet nrm segit, amint benyomod ugyanezt csinálja, borzasztóan gagyi, ezért lassan már fizetni sem érdemes, ilyet ingyen is alig fogadnék el, borzasztó.

Hálózat
Ügyintézés

zotya
T 2019.03.25. 14:58

Mit szeretsz a Telenorban?
Kedvesek az ügyintézők a személyes és telefonos ügyfélszolgálaton is. Lefedettség jónak mondható, 10/6 helyen tökéletes a 4G

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Talán a 2 az 1ben csomagokon, a 2in1S csomagban lehetne 1GB net kevesebb beszéddel.

Hálózat
Ügyintézés