Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Digi Mobil vélemények
Értékelés: 3.79 - 57 vélemény

Írj véleményt a Digi Mobilról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Digi Mobilról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%31 darabdb
58.06%18 darabdb
6.45%2 darabdb
3.23%1 darabdb
0%0 darabdb
32.26%10 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.43 - 55 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.94 - 53 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Digi Mobilról

37 vélemény 4 oldalon

oldalak: 1 2 3 4

Tóth Árpád
V 2019.11.01. 07:11

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Sziasztok kêt hete van meg, a digis kártyâm. Idáig tőkéletes vannak aprob bibài, dehât ez most alakul. Nagyon remélem sikeres lesz, ės lenyomja a konkureseket. Akik most jelen pillanatban, szabadon rabolnak a magas percdijaikal meg a net hozáfėrėsűkkel.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hălozat kicsit mêg lehetne stabilab.

Hálózat
Ügyintézés

GO DIGI MOBIL
2019.10.23. 10:15

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Ki tud jelenleg a mobilszektorban ilyen pecdíjat ajánlani mint a DIGI? Mert én azonnal oda megyek ahol ilyen tarifacsomagot ajánlanak mint a DIGI. Minden hálózatban 5 Ft-os percdíj és korlátlan internet. Esetleg flottás csomagokban,de az teljesen más téma. Sajnos a mocskos rabló Telenor betett nekik rendesen az 5G kiépítésében. Tudom hogy csak tesztüzemmódban tolják jelenleg a dolgokat. De a népnek a korlátlanság kell, és az olcsó percdíjak. Amit eddig nem sikerült a 3 közül egyiknek sem teljesíteni,ha teljesítik is olyan árakat akarnak kérni érte hogy az előfizetőnek nehogy jó legyen véletlenül is. A hálózatot építsék ki hogy mindenhol legyen lefedettség!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Eddig minden rendben működik!

Hálózat
Ügyintézés

Ügyfél
V 2019.10.21. 18:24

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Az árak és a mobilnet.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mobilnet csak 3 napig működött.Tudom,hogy tesztmódban üzemel. Remélem ha fizetős lesz nem fogják lekorlátozni a netet.

Hálózat
Ügyintézés

NO DIGI
2019.10.18. 19:49

Mit szeretsz a Digi Mobilban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Gondoltam kipróbálom ezt a agyonra futatott DIGI Mobilt. Nagyon szar,rengeteg helyen nincs hálózat. Azt is tudom hogy csak tesztüzzemódban működik a hálózat. Egy próbát megért,de inkább kihagyom a DIGI Mobil-t! Undorító kiszolgálás,undorító ügyintézőkkel! Na meg az a hívószám 0650 tiszta szégyen! Azt az 5 Ft-ot meg dugják fel maguknak jó erősen! Soha az életben nem lesz kiépítve a hálózatuk hogy minden embernek megfeleljenek! Úgy foss az egész ahogy van!

Hálózat
Ügyintézés

Szilvi
T 2019.10.15. 14:04

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Az árakat, és a korlátlan mobilnetet

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-

Hálózat
Ügyintézés

Polner Zoltán
T 2019.10.11. 13:43

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Kelet Magyarországon jól használható. A 4 db SIM kártyával a családtagjaim egymás között ingyen telefonálnak, és az internet is bőséges. A számlázás korrekt, és a hívás részletező is működik. Az ügyfélszolgálat telefonon és személyesen is segítőkész, udvarias. Az online kártyás számla fizetés is szuper. Svédországot hívtam 5 Ft-os perc díjon, más szolgáltatóknál ez 70-100 Ft/perc. Remélem sikerül a lefedettséget teljessé tenni, addig viszont szükséges mellé egy másik előfizetés. Bízom benne, hogy az árakat sikerül letörniük a többi szolgáltatónál is.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A személyes ügyintézés csak nagyobb városokban lehetséges, és ezek az ügyfélszolgálatok telefonon nem hívhatók, csak a központi 1272. Ők viszont nem tudnak tájékoztatást adni például egy adott DIGI ponton elérhető aktuális telefonkészülék választékról.

Hálózat
Ügyintézés

GoreX
T 2019.10.04. 13:25

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Gyakorlatilag ingyenes, az 5 Ft-os percdíj olyan, mintha nem is lenne. Gyakorlatilag a hívásaim 80%-át már digi SIM-en keresztül bonyolítom (2. sim, a másik telekom) Vidéken eltérőek a tapasztalataim, kelet- és észak-Magyarországon a városokban, falvakban teljesen jól használható (Például Somoskőújfalutól-Budapestig végig volt térerő, a Mátra környékén is hasonló a tapsztalatom és működött a netkapcsolat is, ugyanez igaz a Dunakanyar kisebb településeire is , nyugat Magyarországon viszont sok helyen még a városokban sem működik)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nyugat-Magyaroszágon a hálózat csapnivaló, sok helyen nincs térerő a városokban sem. A települések területén kívül általában nincs lefedettség, sokszor beszédhívásokra sem, A mobilnet sebessége meglehetősen lassú Sokan nem tudják mi a 0650-es előhívó és nem veszik fel az ilyen hívásokat (intenzívebb reklám kéne)

Hálózat
Ügyintézés

White
2019.09.10. 22:20

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Ahol van lefedettség ott hibátlan.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Még nincs

Hálózat
Ügyintézés

Trafik
T 2019.09.05. 11:02

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
15. kerületben, kétszintes családi házban mindenhol tökéletes, a 8. kerületben, közel a Vas utcához, egy cégnél (szuterén) egyelőre nincs térerő, és WiFi hálózaton keresztül sem működik.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mivel csak tesztszolgáltatás, 0 Ft-ért csodát nem lehet várni. Majd meglátjuk, ha fizetős lesz.

Hálózat
Ügyintézés

ÁDÁM TIBOR
2019.09.04. 19:53

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
MINDEN TÖKÉLETES A NETT, A TV. ÉS A VEZETÉKES TELEFON. A MOBIL IS 3-HÓNAPJA HIBÁTLAN.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés