Online ügyfélszolgálat
Saját mappa

Rólunk

Mi az a TarifaExpert és hogyan működik?

Összehasonlítjuk és közvetítjük a mobil szolgáltatóknál lévő ajánlatokat. Kalkulátorunkkal az egyedi igényeid alapján indíthatsz keresést és eredményül megmutatjuk az összes tarifa csomagot a piacon, ami megfelel a beállításaidnak. 

Ti egy szolgáltató vagytok?

Nem, mi csak összegyűjtjük és egy helyen összehasonlíthatóvá tesszük a mobil szolgáltatók ajánlatait. Úgy kell elképzelni minket, mint azok az oldalak amik összehasonlítják a biztosítás, utazás vagy banki ajánlatokat, csak mi a mobiltelefon szolgáltatásokkal tesszük ezt.

Ezért, ha a csomagokkal kapcsolatban kérdésed merülne fel, vagy esetleg valamilyen problémád adódna a szolgáltatásoddal, akkor a mobil szolgáltatóval kell majd felvenned a kapcsolatot.

Ingyenes

Az oldalunkat azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük neked a mobil csomag kiválasztást és a szolgáltató váltást. Az árakat naponta többször frissítjük és nem teszünk rá semmilyen hasznot. Csak a szolgáltatónak fogsz fizetni normál havidíjat, ha megkötöd vele az előfizetést.

Csapatunk

Többen dolgozunk azon, hogy a keresési eredmények pontosak legyenek, szép és áttekinthető felületet biztosítsunk, érthető szövegeket írjunk és válaszoljunk a felmerülő kérdéseidre.

Vezetők

Bár egy teljes csapatból állunk, mi vagyunk felelősek azért, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk neked. 

 

KristófBarnabás

 

Ha bármilyen visszajelzésed lenne, amivel jobban kiszolgálhatunk téged vagy esetleg hibát találtál, írhatsz nekünk bátran.